cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Det skal du overveje, når du flytter kontor

Skal din virksomhed til at flytte kontorlokaler? Måske vækster I og skal flytte i noget større? Måske skal I bruge en anden type lokaler eller en bedre beliggenhed?
31. juli 2018 kl. 11:11 Af Annonce

Annonce

Der kan være mange grunde til at flytte kontor, men selvom det kan virke som en uoverskuelig opgave, er det slet ikke så slemt. I denne artikel kan du få et overblik over nogle af de ting, du skal huske, når din virksomhed skal flytte kontor. Hvis du har en medarbejder, der er god til at koordinere og har lidt ekstra ressourcer, kan du med fordel gøre personen til projektleder på flytningen.

Hvorhen?
Når du skal flytte din virksomheds kontorlokaler, er der nok en bestemt grund til det. Når du skal finde dine nye lokaler, er det vigtigt at overveje beliggenheden grundigt. Får dine medarbejdere længere eller kortere til job? Er I tæt på kunder og andre samarbejdspartnere? Hvad signalerer en given adresse og kontorbygning til omverdenen? Skal det være et meget seriøst og formelt miljø, eller mere kreativt og hipt? Alt dette er noget af det vigtigste at overveje, når man flytter kontor. Det er også vigtigt at overveje, om der er adgang til parkering og offentlig transport.

Diverse serviceaftaler
Der er mange services, der bliver leveret til kontoret, som vi slet ikke tænker over. Det er ting, vi tager forgivet i hverdagen, fordi det er så basis-nødvendigheder for, at vi kan lave vores daglige arbejde. Disse skal selvfølgelig også være på plads. Allerførst skal forsikringen klares. Der skal både være en flytteforsikring, men forsikringen skal også være helt på plads i det nye kontor, inden I flytter ind. Næstefter på listen kommer internet og telefoni. Noget af det mest afgørende for, at en moderne kontorvirksomhed kan fungere, er en god internetforbindelse. Hør dig omkring hos naboerne eller udlejeren hvilken internettype der fungerer bedst. Er det fibernet eller bredbånd, I skal vælge? Internettet skal gerne være stabilt og hurtigt. Både når det kommer til up- og download. Derfor kan fibernet erhverv være en god idé. Læs mere om fibernet til erhverv her. (Sponsoreret link)

Hos jeres virksomhed har I formentlig service-aftaler på f.eks. rengøring og forplejning. Tjek om jeres nye kontorbygning tilbyder nogle af disse services med i prisen, eller se om I kan flytte de gamle.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce