Annoncørbetalt indhold

Annonce: Det skal du overveje ved valg af fliser

Uanset om du mangler nye fliser til indendørs formål i boligen eller udendørs til terrassen eller haven, er der flere parametre, der skal tages højde for, og der er meget der skal overvejes. Her får du en guide til, hvad du skal overveje, og hvad du skal have styr på, når du skal vælge nye fliser.

Først og fremmest skal du have styr på formålet med fliserne. Hvis de skal bruges indendørs, er der mindre krav til vedligehold og modstandsdygtighed over for belastning, vind og vejr. Hvis de skal bruges inden for, er der som oftest en begrænset mængde af belastning, og vejret skal der ikke tages højde for. På tværs af begge grupper skal der dog tages højde for vedligehold og holdbarhed.

Holdbarhed og vedligeholdelse er vigtige overvejelser

Der vil findes mange forskellige typer af fliser, og de vil kræve forskellige grader af vedligehold for at opretholde en høj holdbarhed. Vedligehold på fliser er generelt lavere end det er gældende ved eksempelvis nogle typer af træ. Men hvis du gerne vil have udseendet af træ, men gerne vil have fliser, kan du få fliser med træ look, der (sponseret link) kræver ingen vedligehold. Hvis du ikke har tid eller lyst til at vedligeholde fliserne, skal du finde fliser, der ikke kræver det. Hvis du derimod gerne vil bruge tid på det, og gerne løbende vil give opfriskninger, behøver du måske ikke have de højeste krav til ingen vedligehold.

Udseende er en naturlig del af udvælgelsesprocessen

Derudover er der naturligvis også udseendet på fliserne, der skal stemme overens med de ønsker og behov, der end måtte være. Udseendet skal passe med udseender på andet omkringværende, således flisen kommer til at indgå naturligt i indretningen og looket. Samtidigt kan størrelsen af flisen også overvejes, da store fliser giver få lige linjer, mens mindre sten giver lidt flere linjer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon