cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Det skal du overveje ved valg af fliser

Uanset om du mangler nye fliser til indendørs formål i boligen eller udendørs til terrassen eller haven, er der flere parametre, der skal tages højde for, og der er meget der skal overvejes. Her får du en guide til, hvad du skal overveje, og hvad du skal have styr på, når du skal vælge nye fliser.
23. juli 2021 kl. 09:04 Af Dansk Flise Lager

Først og fremmest skal du have styr på formålet med fliserne. Hvis de skal bruges indendørs, er der mindre krav til vedligehold og modstandsdygtighed over for belastning, vind og vejr. Hvis de skal bruges inden for, er der som oftest en begrænset mængde af belastning, og vejret skal der ikke tages højde for. På tværs af begge grupper skal der dog tages højde for vedligehold og holdbarhed.


Holdbarhed og vedligeholdelse er vigtige overvejelser

Der vil findes mange forskellige typer af fliser, og de vil kræve forskellige grader af vedligehold for at opretholde en høj holdbarhed. Vedligehold på fliser er generelt lavere end det er gældende ved eksempelvis nogle typer af træ. Men hvis du gerne vil have udseendet af træ, men gerne vil have fliser, kan du få fliser med træ look, der (sponseret link) kræver ingen vedligehold. Hvis du ikke har tid eller lyst til at vedligeholde fliserne, skal du finde fliser, der ikke kræver det. Hvis du derimod gerne vil bruge tid på det, og gerne løbende vil give opfriskninger, behøver du måske ikke have de højeste krav til ingen vedligehold.


Udseende er en naturlig del af udvælgelsesprocessen

Derudover er der naturligvis også udseendet på fliserne, der skal stemme overens med de ønsker og behov, der end måtte være. Udseendet skal passe med udseender på andet omkringværende, således flisen kommer til at indgå naturligt i indretningen og looket. Samtidigt kan størrelsen af flisen også overvejes, da store fliser giver få lige linjer, mens mindre sten giver lidt flere linjer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce