cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Dette skal du vide inden, at du skrotter din bil

De fleste har prøvet at have en bil, som har udtjent sin pligt. Det kan enten være fordi, at bilen har været en del af et færdselsuheld og aldrig kommer til at køre ordentligt igen. Det kan også være grundet alderen, altså at bilen simpelthen er blevet for gammel. Lige meget hvad, så er der i hvert fald nogle ting, som man skal vide inden, at man skrotter sin bil.
02. juni 2021 kl. 15:38 Af Skrotpriser

Der er penge at hente i skrottede biler

Det er ikke nødvendigvis alle, som er klar over det, men der er faktisk penge i at skrotte biler. Du kan faktisk få en hel skrotpræmie. En (sponseret link) skrotpræmie er den pris, som du får, når du skrotter din bil. Det er en form for belønning, som man også kender det fra at pante flasker. Det er også en belønning for at komme ned med sit skrald. Bilen kan altså godt blive set som skrald i dette tilfælde.

En bil er dyr. Hvis man skal af med sin egen, så kan man lige så godt få den fragtet ned til et sted, som skrotter biler, for at få nogle penge for bilen. Det er et smart koncept, fordi det betyder, at selvom man ikke nødvendigvis kan få sin bil solgt, så kan man stadig få penge for den.


Bilen bestemmer prisen

Hvis man godt er klar over, at der findes en skrotpræmie, så skal man ikke tro, at der er en fast pris, som man kan få for det. Der er nemlig forskel på prisen alt efter hvilken bil, som det drejer sig om.

Hvis det er en bil, der kører på benzin, som man gerne vil skrotte, så får man en anden pris, end hvis bilen havde været en dieselbil. Fordi en dieselbil forurener mere, så får man flere penge for den end en benzinbil.

Bilens alder kan også have en betydning for, hvor mange penge, som man kan få i skrotpræmie. Nyere biler forurener mindre, så derfor får man også mindre for dem. Igennem de seneste år er vi blevet bedre til at producere køretøjer, som ikke er så dårlige for miljøet, hvilket er derfor, at prisen ændrer sig.

Men lige meget hvad, så er det ikke en dårlig ting at få skrottet sin bil. Det kan der kun komme gode ting ud af. Både for dig, for miljøet og for de kommende generationer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce