Annoncørbetalt indhold

Annonce: Dette skal du vide inden, at du skrotter din bil

De fleste har prøvet at have en bil, som har udtjent sin pligt. Det kan enten være fordi, at bilen har været en del af et færdselsuheld og aldrig kommer til at køre ordentligt igen. Det kan også være grundet alderen, altså at bilen simpelthen er blevet for gammel. Lige meget hvad, så er der i hvert fald nogle ting, som man skal vide inden, at man skrotter sin bil.

Der er penge at hente i skrottede biler

Det er ikke nødvendigvis alle, som er klar over det, men der er faktisk penge i at skrotte biler. Du kan faktisk få en hel skrotpræmie. En (sponseret link) skrotpræmie er den pris, som du får, når du skrotter din bil. Det er en form for belønning, som man også kender det fra at pante flasker. Det er også en belønning for at komme ned med sit skrald. Bilen kan altså godt blive set som skrald i dette tilfælde.

En bil er dyr. Hvis man skal af med sin egen, så kan man lige så godt få den fragtet ned til et sted, som skrotter biler, for at få nogle penge for bilen. Det er et smart koncept, fordi det betyder, at selvom man ikke nødvendigvis kan få sin bil solgt, så kan man stadig få penge for den.

Bilen bestemmer prisen

Hvis man godt er klar over, at der findes en skrotpræmie, så skal man ikke tro, at der er en fast pris, som man kan få for det. Der er nemlig forskel på prisen alt efter hvilken bil, som det drejer sig om.

Hvis det er en bil, der kører på benzin, som man gerne vil skrotte, så får man en anden pris, end hvis bilen havde været en dieselbil. Fordi en dieselbil forurener mere, så får man flere penge for den end en benzinbil.

Bilens alder kan også have en betydning for, hvor mange penge, som man kan få i skrotpræmie. Nyere biler forurener mindre, så derfor får man også mindre for dem. Igennem de seneste år er vi blevet bedre til at producere køretøjer, som ikke er så dårlige for miljøet, hvilket er derfor, at prisen ændrer sig.

Men lige meget hvad, så er det ikke en dårlig ting at få skrottet sin bil. Det kan der kun komme gode ting ud af. Både for dig, for miljøet og for de kommende generationer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • folketidende