Annoncørbetalt indhold

Annonce: Din bil er i trygge hænder

Kan du heller ikke leve uden din bil, og er det næsten umuligt at forestille sig en hverdag, hvor du ikke har den holdende til fri afbenyttelse uden for dit hjem? Så er du som så mange andre.

Der er nemlig efterhånden flere og flere, der ikke kan være foruden en bil, når de skal have hverdagen til at hænge ordentligt sammen. Det er denne, der sørger for, at man kan komme fra A til B og nyde den frihed, der findes i, at man kan køre, hvorhen man vil, lige når man har lyst til det.

Få en god serviceaftale i stand for din bil

Derfor skal bilen også vedligeholdes, således den bliver ved med at yde som forventet. Den er et effektivt redskab i en ofte travl hverdag, hvor det er vigtigt, at man kan komme til og fra studie eller job, at man kan hente og bringe børn, at man kan handle større ind og meget andet.
Sørg derfor for at have en god (sponseret link) serviceaftale i hus på din bil, så det er sikret, at den jævnligt bliver tjekket ordentligt igennem for eventuelle skader og dele, der trænger til reparation eller måske hel udskiftning.

Vælg en mekaniker hos AutoPartner

Når først du har en god serviceaftale, sikres det nemlig, at din bil altid kan give dig den køreglæde og -komfort, du har behov for. Men er der skader på vej, kan de også opdages i tide og dermed udbedres, før skaden sker. Og det betyder, at der også kan være mange penge for dig at spare.
At reparere en skade er nemlig en større udgift end at lave en mindre udbedring.

Det er noget, som et autoværksted som AutoPartner kan hjælpe dig med. Her tilbydes desuden 3 års garanti på det udførte arbejde. Derfor vil din bil være i trygge hænder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon