Annoncørbetalt indhold

Annonce: Din løsning til fladt batteri og for stort dataforbrug

Tricks til en sommer på farten med smartphonen. Du kender det helt sikkert - blot få timer efter sidste opladning, lyser batteriet rødt og er nede omkring 20%! Har du også problemer med at få din datapakke til at holde måneden igennem, kan det også være med til at sænke din glæde i forhold til smartphonen og dens mange praktiske funktioner. Her bringer vi derfor en håndfuld tricks, der både kan spare dig for konstant opladning og dyrt dataforbrug - og gøre den aktive sommertid en hel del sjovere!

Har du det rette mobilabonnement i forhold til dine behov?
Ofte skyder man idéen om at skifte til et andet mobilabonnement til side, da mange tænker at det er besværligt og at prislejet alligevel er det samme hos alle teleudbydere. Det er dog langt fra tilfældet - den store interne konkurrence mellem selskaberne gør, at du som forbruger nemt vil kunne finde et (sponseret link) billigt mobilabonnement, som har en datapakke - og en pris - som passer langt bedre til dit behov. Det tager heller ikke lang tid at skifte, da det enten kan gøres online og det nye teleselskab vil være mere end behjælpelige med at hjælpe dig. Sammenlign derfor tilbud på mobilabonnementer og find en datapakke, der passer dig perfekt - så slipper du også for dumme regninger for overskridelse af datamængde senere hen.

Gå smartphonens indstillinger for data grundigt igennem
Fra fabrikantens side er en smartphone som regel sat til automatisk at hente opdateringer af apps automatisk, ligesom den af sig selv kan hente overførsler af nyt indhold, fx nye episoder af podcasts, opdatering af mails (også reklamer og nyhedsbreve!) eller diverse sociale medie-apps.

Sæt derfor indstillingerne til enten kun at hente, når der er wifi-forbindelse eller hent opdateringer manuelt - du vil ofte kunne se et ikon, når der er opdateringer tilgængelige. Slå desuden “Opdatering i baggrunden” fra - det sætter ydeevnen ned og tapper batteriet voldsomt, når der er gang i “skjulte” overførsler og du bruger mobilen samtidig.

De skjulte strømslugere
Det er en enormt god vane at slå wifi og bluetooth helt fra, hvis du fx er i transport til og fra arbejde eller alligevel ikke kan komme på wifi. Din smartphone bruger nemlig batteri på konstant at søge efter forbindelser, og er du på farten er der ingen grund til dette. Slå altid kun bluetooth til, når du skal bruge det og slå det fra, når du er færdig.

Bruger du lokations-funktionen meget i forbindelse med sociale medier eller kort? GPS-funktionen er desværre en skjult strømsluger, fordi GPS’en konstant vil opdatere din funktion og “følge” dig, hvor du går. Sæt derfor indstillingerne til, at funktionen kun må være aktiv ved brug af de enkelte apps - du finder indstillingerne under de separate indstillinger for dine apps.

En mere ukendt, men effektiv måde at spare batteri på, er, at begrænse mobilens frekvens af opladning. Jo oftere du lader den op, jo ringere bliver batteriets levetid og dermed kapacitet. Du skal dog ikke vente til sidste øjeblik med at lade op, da det er en skrøne at batterier har godt af at blive opladt fra 0-100% ! Hold dig i stedet til kun at oplade, hver gang kapaciteten ryger ned på 50-60%, så sikrer du batteriet den bedste levetid og ydelse.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon3