cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Din løsning til fladt batteri og for stort dataforbrug

Tricks til en sommer på farten med smartphonen. Du kender det helt sikkert - blot få timer efter sidste opladning, lyser batteriet rødt og er nede omkring 20%! Har du også problemer med at få din datapakke til at holde måneden igennem, kan det også være med til at sænke din glæde i forhold til smartphonen og dens mange praktiske funktioner. Her bringer vi derfor en håndfuld tricks, der både kan spare dig for konstant opladning og dyrt dataforbrug - og gøre den aktive sommertid en hel del sjovere!
12. juni 2019 kl. 09:45 Af mp - mobilpriser på nettet

Har du det rette mobilabonnement i forhold til dine behov?
Ofte skyder man idéen om at skifte til et andet mobilabonnement til side, da mange tænker at det er besværligt og at prislejet alligevel er det samme hos alle teleudbydere. Det er dog langt fra tilfældet - den store interne konkurrence mellem selskaberne gør, at du som forbruger nemt vil kunne finde et (sponseret link) billigt mobilabonnement, som har en datapakke - og en pris - som passer langt bedre til dit behov. Det tager heller ikke lang tid at skifte, da det enten kan gøres online og det nye teleselskab vil være mere end behjælpelige med at hjælpe dig. Sammenlign derfor tilbud på mobilabonnementer og find en datapakke, der passer dig perfekt - så slipper du også for dumme regninger for overskridelse af datamængde senere hen.

Gå smartphonens indstillinger for data grundigt igennem
Fra fabrikantens side er en smartphone som regel sat til automatisk at hente opdateringer af apps automatisk, ligesom den af sig selv kan hente overførsler af nyt indhold, fx nye episoder af podcasts, opdatering af mails (også reklamer og nyhedsbreve!) eller diverse sociale medie-apps.

Sæt derfor indstillingerne til enten kun at hente, når der er wifi-forbindelse eller hent opdateringer manuelt - du vil ofte kunne se et ikon, når der er opdateringer tilgængelige. Slå desuden “Opdatering i baggrunden” fra - det sætter ydeevnen ned og tapper batteriet voldsomt, når der er gang i “skjulte” overførsler og du bruger mobilen samtidig.

De skjulte strømslugere
Det er en enormt god vane at slå wifi og bluetooth helt fra, hvis du fx er i transport til og fra arbejde eller alligevel ikke kan komme på wifi. Din smartphone bruger nemlig batteri på konstant at søge efter forbindelser, og er du på farten er der ingen grund til dette. Slå altid kun bluetooth til, når du skal bruge det og slå det fra, når du er færdig.

Bruger du lokations-funktionen meget i forbindelse med sociale medier eller kort? GPS-funktionen er desværre en skjult strømsluger, fordi GPS’en konstant vil opdatere din funktion og “følge” dig, hvor du går. Sæt derfor indstillingerne til, at funktionen kun må være aktiv ved brug af de enkelte apps - du finder indstillingerne under de separate indstillinger for dine apps.

En mere ukendt, men effektiv måde at spare batteri på, er, at begrænse mobilens frekvens af opladning. Jo oftere du lader den op, jo ringere bliver batteriets levetid og dermed kapacitet. Du skal dog ikke vente til sidste øjeblik med at lade op, da det er en skrøne at batterier har godt af at blive opladt fra 0-100% ! Hold dig i stedet til kun at oplade, hver gang kapaciteten ryger ned på 50-60%, så sikrer du batteriet den bedste levetid og ydelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce