Annoncørbetalt indhold

Annonce: Disse ting hjælper dig med at øge din boligs værdi

Der er stor forskel på liggetiden af boliger til salg alt efter, hvor i Danmark huset er beliggende.

Hvor det bliver nemmere og nemmere at sælge sin bolig i de større byer, er det stadig svært at sælge sit hus, hvis det er beliggende i Udkantsdanmark. Heldigvis er der nogle forbedringer på boligen, man kan gøre sig, som øger boligens værdi og som samtidigt kan gøre den nemmere at sælge.
Mange står måske med et hus, hvor de gerne vil lave nogle forbedringer igennem eksempelvis renovering. Dog kan mange frygte, at det er penge lige ud af vinduet, og at forbedringerne kun vil gavne en her og nu, men vil være penge spildt, så snart huset skal sælges igen. Det er dog ikke tilfældet. Især i områder, hvor det er svært at sælge huse, kan det være en stor fordel at lave nogle forbedringer på huset. Det vil både skabe glæde for en selv i den tid, man bor i boligen, men også øge boligens værdi på længere sigt. Ens bolig vil stå en del bedre på markedet med forbedringer, så der er ingen grund til at holde sig tilbage.
Men hvilke forbedringer er fornuftige at gå i gang med, og hvilke er ikke, så man ikke ender med at have investeret tid og penge i projekter, der ikke giver noget tilbage rent økonomisk?
Det er ingen hemmelighed, at nogle ting er mere rentable. Eksempelvis er de penge, man bruger på dyre designerkøkkener og badeværelser ikke så nemme at få igen. Andre tiltag i boligen giver derimod et bedre resultat, hvor pengene er godt givet ud i form af højere salgspris, når boligen bliver sat til salg.


Udbyg med en garage
En tilføjelse til huset i form af en garage, kan være med til at øge boligens værdi. Muret garager er derfor en god investering og er en bedre investering end en billig carport. En muret garage kan være smart for en selv her og nu, både på grund af at bilen kan stå i læ for vind og vejr, men også i forhold til opbevaring. Mange udnytter nemlig også deres garager til nogle af de ting, der ikke er plads til i ens bolig – som eksempel værktøjer og cykler.


Energirenover boligen
Et andet område, som er ekstremt fornuftigt at prioritere, er, når det kommer til energirenovering. Og der er mange grunde til at lægge vægt på dette. Udover det vil kunne spare en for ekstremt mange penge på eksempelvis varmeregninger, giver det også bedre sundhed i form af et sundere indeklima. Derudover sikrer det også en mod fremtidige prisstigninger på energi og øger boligens værdi og salgbarhed.
Og ikke nok med der er masser af gode grunde til at energirenovere boligen, så er der også et hav af forskellige muligheder, som man kan give sig i kast med. Man kan efterisolere sine gulv eller skifte til et mere energirigtigt varmeanlæg som eksempelvis fjernvarme og jordvarme.
Også vinduerne er en stor skurk, når det kommer til spildt energi. Ekstrem meget varme fosser ud af vinduerne, og prioriterer man mere energirigtige vinduer, er der mange penge at spare. Desuden går købere mere og mere op i, at boliger har et udmærket energimærke, hvilket er endnu en god grund til at energirenovere.
Det er også relevant at tænke over, at nogle tidspunkter er mere oplagte at energirenovere på – eksempelvis vil det være smart at gøre dette, når køkkenet eller badeværelset skal renoveres, når boligen trænger til nyt tag, når man bygger om og istandsætter, eller når varmeanlægget skal skiftes. Når man alligevel er i gang med modernisering eller renovering, er det altså oplagt at kombinere det med besparende energitiltag
Det kan for nogle godt lyde som en dyr affære, og nogle vil frygte, at man skal gå til ekstremerne og gå online og søge på ”lån penge” for at optage dyre lån for at få råd. Mange af projekterne behøver dog slet ikke at koste det hvide ud af øjnene, alt efter hvad man vælger at gå i gang med, og i hvilken grad man vælger at gøre det.
Alle projekter behøver nemlig ikke være så omfavnende og dyre. Man kan også i stedet vælge de små forbedringer, der alligevel har en stor effekt. Her kan hulmursisolering eller udskifte termostater til eksempelvis termostater, der regulerer varmen, være gode alternativer.


Udnyt kælderen og udvid boligareal
Et tredje eksempel på, hvad det kan være fornuftigt at renovere, når man samtidigt er interesseret i at øge boligens værdi, er, at renovere den fugtige kælder til et brugbart areal.
Flere kvadratmeter er altid et plus, og det er samtidigt spild, at have et område i huset, der ikke bliver udnyttet til dets fuldeste. Samtidigt er det noget, købere sætter ekstremt stor pris på og vægter højt, når sådanne ”større” projekter allerede er gjort, inden de køber huset. Det er endnu et tiltag, der kan være til stor gavn for især boliger, der ikke lige ligger mest populært rent beliggenhedsmæssigt, og hvor man ikke lige nemt og hurtigt kan hente takeaway i Roskilde eller shoppe langs Strøget i København.
Der er en masse forskellige tiltag, man kan gøre sig, alt efter hvor meget tid man vil ligge i det, og hvad pengepungen tillader. Det er dog ingen hemmelighed, at de penge kan være utrolig godt givet ud, og ikke kun være til gavn for dig selv men også i forhold til boligens værdi og et fremtidigt hussalg.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • annonce-oegeboligvaardi