Annoncørbetalt indhold

Annonce: Disse ting kan du få tiden til at gå med under corona

Der var vist ingen der havde troet, at hele denne epidemi ville vare et helt år. De fleste af os tænkte at det ville tage et par måneder, og kun de færreste havde troet det overhovedet ville gå ud over vores sommer i 2020. Men det gjorde det altså – og meget mere. Det er nu ved at være april 2021, og Danmark er stadigvæk lukket ned.

Mette Frederiksen begynder stille og roligt at lukke forsvarligt op, men der er stadigvæk meget usikkerhed omkring vacciner og eventuelle mutationer. Til gengæld begynder det at se lysere ud for sommeren, og forhåbentlig får vi en okay normal sommer i år.

Men der er lang tid til sommer, og derfor får du her nogle gode fifs til hvad du kan få tiden til at gå med, indtil vi igen har åbnet helt op for samfundet.

Brug tiden til at styrke båndet med familien

I denne tid ser vi ikke meget til vores venner eller fjerne familie. Vi må kun omgås med 5 personer udover vores husstand, og derfor er der altså ikke mulighed for at socialisere som man gjorde før. Fester og højtider er ikke noget man gør meget ud af, og derfor bruger man rigtig meget tid i hjemmet med sin familie. Den tid kan man benytte til sin fordel, og forsøge at blive stærkere som familie. I stedet for blot at sidde og hænge hele dagen, så kan man forsøge at lave aktiviteter sammen, og på den måde skabe gode minder som man kan tage med sig senere i livet. Løber man tør for ideer kan man med fordel tage et kig på (sponseret link) satana.dk, hvor du finder alle mulige fede redskaber, lege og udstyr som man kan benytte til at have det sjovt som en familie.

Lær noget nyt og spændende

Sidder du derhjemme med meget tid mellem hænderne kan du lige så godt forsøge at få noget godt ud af tiden. I stedet for tømme Netflix for tv-serier, kan du forsøge at blive klogere eller lære nogle nye egenskaber. Måske du vil blive bedre i køkkenet, men ikke rigtigt har haft tiden før nu.
Du kan altså vælge at vende denne svære tid til din fordel, og komme ud på den anden side med flere egenskaber eller et rigere sind.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon