Annoncørbetalt indhold

Annonce: Du er ikke altid den rette til at læse korrektur på din opgave

Korrekturlæsning kan i visse tilfælde være en afgørende faktor for resultatet af din opgave, men ofte bliver korrekturlæsningen ikke lige så grundig, hvis du selv skal foretage den - og hvorfor så det?

Når du har siddet i flere timer, dage, uger og nogle gange også måneder med den samme opgave, kan du godt opleve at stirre dig fuldstændig blind på den, og det kan resultere i en meget vag studiekorrektur(sponseret link) af opgaven, når du når dertil. At du har stirret dig blind på opgaven, kan nemlig betyde, at de ikke bemærker de fejl, der måtte være tilstede i opgaven. Og her er der ikke kun tale om kommateringsfejl eller slåfejl, nej, der er i lige så høj grad tale om andre fejl i opgaven, som kan være afgørende for forståelsen, når underviser og censor skal læse opgaven - og forstår de ikke det du har skrevet, ja så bliver karakteren også derefter.

Det der ofte er tilfældet, når du selv læser korrektur er, at du er klar over hvad der bør stå, og derfor læser du ikke det der faktisk står. Med andre ord, du forstår selv hvad du har skrevet, men det gør andre ikke nødvendigvis, da du kan have lavet nogle formuleringer, der ikke er særligt letforståelige. Her er det vigtigt, at du lader én eller flere andre gennemlæse din opgave, da de hurtigt vil opdage og gøre opmærksom på, hvis der er sætninger og formuleringer, der ikke giver mening for dem.
Når det drejer sig om kommatering og slåfejl, er det igen en god idé, at benytte sig af en anden person til korrekturlæsningen. Er du eksempelvis ikke selv den stærkeste i de grammatiske regler, vil du med fordel kunne kontakte en person, der er, og få ham eller hende til at foretage studiekorrekturen. Med disse forbehold er du sikret en velformuleret opgave, og et forbedret resultat.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • tlkorrektur-ann