Annoncørbetalt indhold

Annonce: E-cigaretten er den digitale verdens svar på en almindelig cigaret.

Det er den perfekte løsning for dig, der gerne vil nyde en cigaret uden at indånde flere tusinde skadelige tilsætningsstoffer.

Det kan desuden være et skridt på vejen til livet helt uden rygning.
Der findes blandt andet tjære, kuldioxid, arsenik, formaldehyd, benzin, bly, cyanid, salpeter og acetone som tilsætningsstoffer i en almindelig cigaret. Det er alt sammen farlige stoffer – flere af dem er endda kræftfremkaldende - som ikke findes i elektroniske cigaretter. De indeholder nemlig kun fire stoffer: Propylene Glycol, Vegetabilsk Glycerin, aroma og evt. nikotin. Det gør altså elektroniske cigaretter langt mindre skadelige end de almindelige.

E-cigaretter er en relativt ny opfindelse, men de er lynhurtigt blevet ufatteligt populære og bruges i dag af millioner af mennesker over hele verden. Med dem indånder du blot damp, og med den tilhørende e-juice kan du selv vælge, om du vil tilsætte nikotin eller blot én ud af en bred vifte af spændende smage – kun fantasien sætter grænser for de mulige smagsoplevelser, som kommer omkring alt fra frugt til slik til forskellige drikkevarer og helt almindelig tobak.

Vælger du en e-juice med nikotin, kan du desuden vælge mellem mange forskellige nikotinstyrker – lige fra 0 til 20 mg. Det er en klar fordel, hvis du er ved at trappe ud af din nikotinafhængighed – det gør det nemlig muligt for dig at skrue ned for dit nikotinindtag i dit helt eget tempo. Elektroniske cigaretter lugter ikke og misfarver ikke tænder, tøj og negle. De er ikke omfattet af rygeloven, og så er det væsentligt billigere at benytte e-cigaretter. Er man vant til at ryge 20 smøger om dagen, kan man spare op mod 600 kroner om måneden ved i stedet at dampe. Der er desuden ingen brandfare forbundet med de elektroniske cigaretter. Skulle du falde i søvn med den i hånden, slukker den nemlig automatisk.

En e-cigaret består af en tank/atomizer/clearomizer, et mundstykke og et batteri. Batteriet er genopladeligt og har forskellige kapaciteter, der måles i mAh. Kapaciteten afspejler hvor længe, det kan levere strøm, inden det skal genoplades. En fuld opladning med den medfølgende oplader tager som regel to til tre timer.

Tanken er der, hvor e-juicen opbevares efter påfyldning. På de fleste modeller er der indsat en udskiftelig coil i tanken. Den skal skiftes en gang imellem, men hvor ofte afhænger af, hvor meget du damper, samt hvilken type, der anvendes.

Når man holder knappen inde, overfører batteriet strøm til atomizeren, og atomizeren varmer så e-juicen op. Herfra tager man et sug og inhalerer blot - præcis som man ville gøre ved almindelig rygning. Den elektroniske cigaret giver dig den autentiske følelse af at sidde med en almindelig cigaret, fordi du inhalerer og ekshalerer dampen på præcis samme måde som med cigaretrøg – du bliver blot skånet for de mange ulemper.

Man skal være fyldt 18 år for at dampe, og det frarådes gravide og ammende kvinder at anvende e-cigaretter.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • easy-smoke-annonce