Annoncørbetalt indhold

Annonce: EM 2020/2021 i fodbold er snart ved sin vejs ende

EM 2020 skulle, som det ligger i navnet, have været afholdt sidste år, men grundet coronaudbruddet i hele verden, blev det altså udskudt et år

Det har været en begivenhed, som derfor har været ekstra ventet og måske du derfor også har og har lyst til at skabe endnu mere spænding og sjov ved at oddse på kampene til (sponseret link) Euro 2020/2021! Siden 11. juni 2021 har vi kunnet følge med i de forskellige indledende og efterfølgende ottendedels-, kvart- og semifinaler. Nu mangler der kun en kamp inden dette års EM er ved sin vejs ende. På søndag spilles finalen i London, England på det legendariske stadig Wembley som har plads til 90.000 tilskuerer, hvilket gør dette stadion til Europas største stadion, som også kan overdækkes med tag.

Spil på kampene

Måske har du kun fulgt med i Danmarks kampe eller måske er du den helt store EM-fodbold-entusiast, som følger troligt med i så mange kampe som muligt. Uanset hvad kan det være sjovt at spille med på kampene, - både for at skabe lidt ekstra spænding, men også for, at du giver dig endnu mere, når du sidder og ser kampene med vennerne. Måske I har lavet nogle interne konkurrencer i forhold til, hvordan kampene og slutrunden forløber. Du kan oddse hjemmefra på din computer eller telefon, og nu har du en sidste mulighed til finalen på søndag.

Så ofte afholdes EM

EM i fodbold for herrer afholdes hvert fjerde år, og blev afholdt for første gang i 1960 i Frankrig. Som nævnt skulle det have været afholdt i 2020, men blev udskudt til 2021. Derfor er der kun tre år til EM 2024 skal afholdes, hvor værtslandet er Tyskland. I år har værtslandet været delt ud på hele Europa, og derfor har der været rig mulighed for at kunne se en kamp på et stadion i år. De første tre af Danmarks kampe blev spillet i København, Danmark i Parken. Billetterne blev dog revet væk, så måske du i stedet har set kampene derhjemme, til et storskærmsarrangement et sted i Danmark eller på en bar eller lignende.

Danmarks præstation til dette års EM

Danmark blev Europamestre i 1992 og siden har deres bedste præstation været i 2004, hvor de var en af slutrundens kvartfinalister. Derudover er det kun blevet til de indledende runder og to slutrunder, hvor de danske drenge ikke engang var kvalificeret. I år til EM 2020/2021, kom Danmark hele vejen til semifinalen. De tabte desværre semifinalen mod England 2-1 i onsdags, som blevet spillet i London, England på Wembley stadion.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon