Annoncørbetalt indhold

Annonce: Eddike som rengøringsmiddel kan give forbløffende resultater

Eddike er måske for mange et undervurderet rengøringsmiddel.

Afhængig af rengøringsformål kan eddike dog være mere effektiv end alverdens rengøringsmidler til eksempelvis fjernelse af kalkpletter eller rengøring af opvaskemaskinen.
Eddikens syrlige væske kan komme selv de mest indgroede og urimelige kalkpletter til livs. Og desuden på en mere skønsom og nænsom måde. Men eddike stopper ikke med at overraske her, hvis man blot har kendskab til de rigtige husmoderråd.

Alsidigt rengøringsmiddel
Eddike kan med sin syrlige opløsning klare de fleste uønskede pletter. De fleste kender formentlig husmoderrådet om afkalkning af kaffemaskine med eddike, som husholdningseksport Ann-Alicia Thunbo Ilskov siger. Hun er tidligere kendt fra TV og står bag husmoderen.dk.
Eddike er også særligt anvendeligt i opvaskemaskinen, hvis du oplever, at dine glas efter en tur heri, kommer ud med kalkpletter. Og dermed ikke ligner noget, som er nyvasket. Uanset, hvor mange ture i opvaskemaskinen glassene får, bliver de ikke rene.
Derfor kan du stille en skål eddike i øverste skuffe, næste gang du starter din opvaskemaskine. Det er vigtigt, at du ikke hælder eddiken ned i selve systemet, da der er risiko for, at eddiken kan ætse pakninger af gummi, og dermed har du en ødelagt opvaskemaskine.
Derudover kan eddike også anvendes på langt de fleste lampeskærme. Især på plisserede lampeskærme. Lamper(sponseret link) er en helt essentiel del af ethvert hjem, hvorfor de gerne må være rengjorte og smukke at se på – og især, hvis det er lamper, der er udvalgt med omhu. Du skal børste lampen forsigtigt, hvorefter du kan rengøre rillerne med en vatpind, der er dyppet i en blanding af to dele vand og tre dele eddike.

Eddikens andre egenskaber
Du kender det måske allerede, men eddike kan også bruges som skyllemiddel. Det er især effektivt, hvis du har svært ved at få svedlugten ud af de træningstøj. Du skal dog ikke bekymre dig om, at dit tøj kommer til at lugte surt. For det er ikke tilfældet.
Hvis du står med indtørrede malerpensler, så sæt dem i blød i halvt eddike og halvt vand. Inden længe vil du opleve, at dine malerpensler er så gode som nye – og igen helt bløde.
Eddike er til de flestes overraskelse en særligt god hårkur, hvis du ønsker smukt og glansfuldt hår. Du skal dog huske at fortynde eddiken, således du opnår en blanding af ca. 50% eddike og 50% vand. Eddiken er med til at fjerne den kalk, der samler sig i håret fra bade.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • eddike-annonce