Annoncørbetalt indhold

Annonce: En forførende oplevelse i et catsuit

Der findes nogle aftener, der lige skal føles lidt særligere end de andre. En aften i erotikkens tegn. Og hvad virker bedre end sexet undertøj til at spice en aften lidt ekstra op. Catsuits er en helt særlig form for lingeri. Stoffet på strækker sig fra tå til skuldre, og fremhæver kvinde kroppens former på en uimodståelig måde.

Og der er mange forskellige slags at vælge imellem. Hvad kan du bedst lide, blonder, latex, net? Lige meget hvad er et (sponseret link) catsuit forførende og fræk, om det så er rødt eller sort. Catsuits kan både bruges derhjemme, men skam også en tur i byen, det kunne f.eks være under en kjole. Med et catsuit får du et sofistikeret og elegant lingeri, som nok skal bringe varmen frem i kinderne.

Det kropsnær catsuit

Et catsuit er en slags heldragt, som næsten altid dækker det meste af kroppen. Disse heldragter kan fås i utrolig mange forskellige varianter. Nogle med net, nogle er helt gennemsigtige. Andre dækker hele kroppen på nær brysterne. Nogle er et bundløs catsuit, så man kan lege med det og fortsat have dragten på i hele legen. Med et catsuit er det meningen, at det skal sidde helt tæt på kroppen og derfor er det rigtig vigtigt, at du vælger den helt rette størrelse. Mål dig selv, inden du køber et catsuit. Og så har mange af catsuit-modellerne jo adgang til de intime kropsdele med et lille hul i stoffet mellem benene. Disse stramtsiddende dragter skal nok forføre og sætte stemningen for en fræk aften.

Sensationer og detaljer

Hvis du ikke allerede har prøvet et catsuit, så må tiden være inde nu. For det et behageligt og smukt stykke lingeri, der kommer i flere forskellige farver og materialer, så I kan vælge det, der får jer til at sukke efter mere. Nogle kommer med åbent skridt eller andre udskæringer, og hver lille detalje på et catsuit fremhæver noget på kvindekroppen, så der er en masse at udforske og pirre. De tynde catsuits vil oftest føles lette og luftige på huden, og at blive berørt i et catsuit kan for nogle give en helt særlig sensation. Vælger du i stedet et catsuit i lak, vil du opleve en stram og tæt fornemmelse, og berøring vil føles særlig sensuel. Føl dig særlig sexet i et catsuit og nyd det med din partner.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon