cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: En kompagnon for livet: Vælg den rigtige advokat

De fleste danskere har til et vist omfang haft brug for juridisk rådgivning.
18. februar 2018 kl. 16:10 Af Annonce

Annonce

Der kan være mange årsager, men uanset hvad den måtte være, så er det vigtigt, både for din fremtid og din økonomi, at du vælger den rigtige advokat. Og hvordan vælger man den rigtige advokat? Læs med i artiklen her og få de bedste råd til at vælge den rigtige advokat.

Uanset om du vælger Selandia advokater eller andre, så skal det nemlig føles rigtigt for dig.

Det gør ikke noget at spørge
Det er nemt at blive narret, når man sidder og læser på de mange forskellige advokaters hjemmesider, selvom man måtte forvente, at alt, hvad der står, er korrekt. Sådan forholder det sig i hvert fald ikke altid. Når du kigger på en advokats side, kan du nemt få et indtryk af, at han kan det hele. Det kan selvfølgelig også være, at nogle kan, men det er de færreste, og derfor gør man altid klogt i at spørge advokaten ind til hans speciale, før man fortæller om sin sag.

Geografi betyder ikke det store i 2018
Vi lever i 2018, og i nutidens verden er det ikke geografien, der betyder det store. Hvis du har det bedste indtryk af en advokat, der sidder et helt andet sted i landet end dig, så frygt ej. Faktorer som disse betyder ikke det store nu til dags, hvor vi kan klare de fleste ting via telefon eller over nettet.
Det kan ske, at der er ting, der kræver, at du ser din advokat i person, hvorfor du naturligvis bør have in mente, at det kan blive en nødvendighed. Det afhænger af hvilken type sag, du har brug for juridisk hjælp til, men når det er rådgivning, kan det som regel klares via telefon eller net.

Søger du specialiseret rådgivning?
Advokatfirmaer og deres størrelse kan variere meget, og det er vigtigt, at man tager højde for netop dette. Der findes advokatfirmaer med en eller to modne advokater, men markedet byder ligeledes på store firmaer med flere hundrede jurister.
Derfor er det vigtigt, at man gør op med sig selv, om man har brug for en specialiseret rådgivning. Nogle advokater specialiserer sig nemlig specifikt indenfor et eller flere områder, hvorfor der vil være advokater, som er skarpere på et specifikt område, end de er på et andet.

Hør flere advokater ad
Hvis man tager højde for pris i forhold til juridisk rådgivning kan man med fordel undersøge markedet igennem. I Danmark har vi mange advokater om buddet, og derfor kan man opleve, at der er udsving i priserne.
Hør flere advokater ad. Det skader ingenting hverken at maile eller ringe for at forespørge på deres priser.
Husk på, at en stjerneadvokat nok ikke er nødvendig, hvis man søger hjælp eller rådgivning til noget forholdsvist banalt som eksempelvis hjælp til at skrive et testamente.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringen giver ingen julegaver 16. december 2018 kl. 22.26

AF: CONNI NIS-HANSEN

Snigmord på offentlig… 16. december 2018 kl. 12.07

AF: ANDREAS ELLEBY

Lolland bank ingen selv indsigt 14. december 2018 kl. 06.06

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

Annonce