Annoncørbetalt indhold

Annonce: En weekend uden planer? – 3 tips til hvad du kan give dig til

Det kan være frustrerende ikke at have nogle planer for weekenden. Særligt, hvis man er vant til at der ofte sker en hel masse. Måske, har vennerne ikke tid, eller måske blev noget aflyst. Man kan enten vælge at tage det som tegn, at man måske burde bruge weekenden på at slappe af, men der er også nogle andre ting man kan give sig til – også hvis weekenden skal holdes helt alene. Læs med her.

Underholdning på sofaen

At få slappet godt af, er egentligt en god ting at praktisere, når nu at tiden er der til det. Læg dig til rette på sofaen, tag dyner og puder med ind, køb masser af snacks og så ellers find noget, du rent faktisk kan slappe af til. Hvad enten, at det er en god film eller serier, eller om det er en bog eller online spil. Hvis sidstnævnte er noget for dig, er det måske også muligt at betting er. (sponseret link) Find en liste over alle danske bookmakere, på linket hvis du vil vide mere. Hvordan folk bedst får tankerne væk og kan hygge sig med noget bestemt, er meget individuelt.

Oplev Danmark

Har du bil, har du mange muligheder når det kommer til at tage på opdagelse. Du kan jo køre til stranden, forkæle dig selv med en god frokost, og tage på et museum. Det kan faktisk være en oplevelse i sig selv at være alene på eventyr. Har du ikke bil, kan du også bare vælge at tage på tur i dit lokalområde. Gå en lang tur i skoven, eller tag et sted hen hvor du endnu ikke har været.

Lav gourmetmad til dig selv

Bare fordi man er alene, behøver det ikke betyde at man behøver at gå ned på kvalitet når det kommer til mad. Et godt tip er derfor at prøve at lave en ret, som du aldrig har prøvet før. Det er måske både noget som kan være et godt tidsfordriv, men måske lærer du også noget nyt. Tag kokkehatten på og udfordrer dig selv hjemme i køkkenet. Senere på aftenen, kan du eventuelt leje en film og lave popcorn. Når så morgendagen kommer, så kan du også lave dig selv en stor og overdådig morgenmad, og tage dagen i stille og roligt tempo. Frisk og udhvilet, og klar til en ny uge igen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon