cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Er din computer gået i stykker? Sådan kan du redde din data

For mange er det værste, som der kan ske, hvis deres computer går i stykker, bryder sammen eller noget helt tredje. Rigtig mange har hele deres liv liggende på deres computer. Det gælder både dokumenter, filer, billeder, lydklip, videoer og alt mulig andet.
03. juni 2021 kl. 09:34 Af Computer 112

Derfor er det også en kæmpe skuffelse, hvis ens computer af den ene eller den anden grund pludselig går i stykker, og man mister alt. Det kan føles som om, at hele verden stopper et sekund. Det eneste, som man kan tænke på er alt det, som der var på computeren og som man måske aldrig får at se igen.

Heldigvis er det ikke sandt, og der findes noget, som man kan gøre. Hvis du gerne vil vide, hvad det er, så læs med herunder.


Det umulige bliver gjort muligt

Medmindre at man har sørget for at gemme alle ens filer oppe i skyen eller på en ekstern harddisk, så kan det være utrolig svært at finde dem frem igen. Heldigvis er det dog ikke umuligt.

Dine data fra harddisken kan blive reddet og genskabt med (sponseret link) data recovery. Data recovery er også kendt som dataredning eller datagendannelse. Overordnet set betyder de tre navne det samme. Data recovery kan genskabe de tabte data, eller i hvert fald det meste af det.

Data recovery er en smart løsning, som kan lette trykket og sorgen hos dig, hvis du er ked af at have mistet en masse data. Selvom man ikke skulle tro, at det var muligt at hente dataene frem igen, så findes der altså måder, hvor man de fleste gang kan få det til at lykkedes.


Gælder også virksomheder

Det er ikke kun børnebillederne og videoerne fra sommerferien, som kan blive hentet frem igen. Virksomheder kan også gøre brug af data recovery. Det er muligt at hente gamle dokumenter og andet frem, som kan være meget vigtige for din virksomhed.

Det kan være kontrakter eller andet, som man gerne skulle have hentet frem. Med data recovery er nu muligt. Du behøver ikke længere stresse rundt og bruge en masse tid på at kigge gamle computere eller arkivet igennem. Dine data kan blive genskabt ud fra din harddisk. I hvert fald så længe, at den er i orden, så kan man håbe på den mulighed, at dine data kan blive fundet frem igen på den ene eller anden måde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce