Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er din iPhone skærm gået i stykker? Få det repareret billigt

En iPhone eller iPad er med sit stilrene design og lækre skærm lavet ud af glas, uden tvivl en af de smartphones som har udseendet med sig.

Lige så lækker og stilfuld den er med sin skærm lavet ud af glas, lige så frustrerende er det, at den nemt smadres.
Selvom, at du er en af de forsigtige iPhone ejere, der beskytter sin iPhone så godt som muligt ved at investere i tasker, covers og andet beskyttelse, så sker det før eller siden. Man er uopmærksom et splitsekund og det næste der rammer ens ører, er lyden af smadret glas. Skærmen på din elskede iPhone har ramt asfalten og denne gang var det hårdt nok til, at skærmen endte som en krakeleret rude ind til alt indholdet på din iPhone.

Din iPhone er gået i stykker, hvad gør du ?
Hvad gør man nu? Du kontakter Telerepair eller iPhonespecialisten i København! Mobilen virker stadig på trods af den krakelerede skærm, men kan man udskyde det lidt indtil man kan undvære sin iPhone? Skal man få en reparatør til at gøre arbejdet? Kan man mon gøre det selv og spare de penge det koster for at få udskiftet skærmen?
En ting er sikkert. Selvom at det er fristende at udskyde reparationen af din iPhone – så er det ikke det smarteste at gøre. Udover at du kan skære dine fingre på glasset, udsættes din iPhone for mere skade, da der kan trænge skidt og fugt ned i din iPhone, hvis glasset er brudt men vi anbefaler, at du giver fat i eksperterne med de billigste priser, som du kan se her:

Telerepair Østerbro
Telerepair København
Telerepair Frederiksberg
iPhonespecialisten
Iphoneman

Er det muligt selv at udskifte skærmen på sin iPhone? Svaret er, ja! Der er flere steder på nettet, hvor man kan købe de nødvendige reservedele og der findes utallige Youtube videoer der kan guide dig igennem processen. Men tør du tage chancen? Din iPhone har ikke været billig og det kræver altså virkelig, at man har finmotorikken på plads. I processen er der små, følsomme ting man skal rode med, går det galt så kan du kun give dig selv skylden for det, og du har mistet mere end du har sparet.
Find priser på udskiftning af af glas eller skærm på en iPhone 7

Priser fra 1.195 hos Telerepair
Priser fra 1.595 hos iPhonespecialisten

Lad professionelle repararere din iPhone
Det sikreste er at overlade det til teknikere, som har erfaring med reparationer af iPhone enheder. Der er efterhånden et utal af værksteder der tilbyder at reparere din ødelagte skærm. Priserne svinger fra model til model og fra butik til butik. Kvalitet og service er ikke en undtagelse. På nettet kan du læse anmeldelser om alt lige fra dårlige amatørværksteder som du skal holde dig fra, til værksteder hvor pris, kvalitet og service er i top. Så man skal se sig godt for, før man vælger sin iPhone værksted.
Se priser på alle iPhone reparation her:

Priser Iphone reparation hos Telerepair
Priser iPhone reparation hos iPhonespecialisten

Book din iPhone reparation online eller send den ind
Hvordan skal jeg bestille en reparation, hvis uheldet er ude og min IPhone går i stykker?
Uanset, hvor meget vi passer på vores iPhones, så kan vi ikke undgå, at de engang i mellem skal en tur på værksted. Omend det er noget teknisk såsom mikrofonen, kameraet og power knappen der ikke virker eller om der er tale om en skade, såsom fugt i telefonen, smadret skærm og lignende, som er opstået som følge at et uheld, så vil et værkstedsbesøg blive nødvendigt før eller siden.

Se også priser på reparation af iPhone 8

Går din iPhone i stykker eller er uheldet ude, så behøver det ikke være svært at få repareret sin iPhone, ej heller behøver man at undvære den særlig længe.
Vi ved at din hverdag ikke er den samme uden din iPhone, som du ikke alene bruger til at ringe og sms’e fra, men det er også dit vækkeur om morgenen, din kalender i løbet af dagen, din GPS på bilturen, din adgang til nyheder og sociale medier og meget mere.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • iPhone-reparation-annonce