Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er din terrasse klar til sommer?

Der er forår i luften, hvilket vil sige, at vi så småt nærmer os sommeren. Imens du går og venter på sommer, kan du jo begynde nogle forskellige forberedelser. Blandt andet kan du sørge for at gøre din terrasse klar til sommer, så du er parat til at holde de fedeste grillaftener og sommerfester for dine venner og familie.

Giv din terrasse en kærlig hånd

Hvis din terrasse er nogle år gammel, kan den godt komme til at se lidt slidt ud. Det kan du nemt lave om på. Hvis du har en terrasse af fliser, kan det hjælpe rigtig meget, hvis du lægger noget nyt (sponseret link) flisesand og fjerner alt ukrudt, der måtte sidde i fugerne. Hvis din terrasse trænger til det, kan du også give den en algebehandling. Så er du sikker på, at den kommer til at se helt ny og frisk ud. Hvis du har en træterrasse, kan du friske den op med noget olie.

Find de rette møbler til dine grillaftener

Når du til sommer skal invitere dine venner forbi til grillaftener, skal I selvfølgelig have nogle møbler at sidde i. Du kan investere i et lækkert, stort havebord med stole til. Du kan også finde en loungesæt, hvor I kan sidde mere afslappet. Der findes rigtig mange lækre havemøbelsæt i forskellige stile. Det er bare at finde det, der passer lige ind i din smag.

Gør din terrasse mere hyggelig

Det er ikke nok med et sæt møbler, hvis du vil gøre din terrasse rigtig hyggelig. Du kan f.eks. finde nogle store krukker, hvor du kan komme farverige blomster i, der kan stå på terrassen og pynte. Udover det er det rigtig hyggeligt med nogle lanterner eller olielamper, der kan give lys om aftenen. Ellers findes der smarte bålsteder, som du kan have stående på terrassen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2