cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Er din terrasse klar til sommer?

Der er forår i luften, hvilket vil sige, at vi så småt nærmer os sommeren. Imens du går og venter på sommer, kan du jo begynde nogle forskellige forberedelser. Blandt andet kan du sørge for at gøre din terrasse klar til sommer, så du er parat til at holde de fedeste grillaftener og sommerfester for dine venner og familie.
15. marts 2020 kl. 11:28 Af Byghjem

Annonce

Giv din terrasse en kærlig hånd

Hvis din terrasse er nogle år gammel, kan den godt komme til at se lidt slidt ud. Det kan du nemt lave om på. Hvis du har en terrasse af fliser, kan det hjælpe rigtig meget, hvis du lægger noget nyt (sponseret link) flisesand og fjerner alt ukrudt, der måtte sidde i fugerne. Hvis din terrasse trænger til det, kan du også give den en algebehandling. Så er du sikker på, at den kommer til at se helt ny og frisk ud. Hvis du har en træterrasse, kan du friske den op med noget olie.


Find de rette møbler til dine grillaftener

Når du til sommer skal invitere dine venner forbi til grillaftener, skal I selvfølgelig have nogle møbler at sidde i. Du kan investere i et lækkert, stort havebord med stole til. Du kan også finde en loungesæt, hvor I kan sidde mere afslappet. Der findes rigtig mange lækre havemøbelsæt i forskellige stile. Det er bare at finde det, der passer lige ind i din smag.


Gør din terrasse mere hyggelig

Det er ikke nok med et sæt møbler, hvis du vil gøre din terrasse rigtig hyggelig. Du kan f.eks. finde nogle store krukker, hvor du kan komme farverige blomster i, der kan stå på terrassen og pynte. Udover det er det rigtig hyggeligt med nogle lanterner eller olielamper, der kan give lys om aftenen. Ellers findes der smarte bålsteder, som du kan have stående på terrassen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce