Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er dit kølemiddel for dyrt?

Online handel er stigende indenfor stort set alle brancher. Det at handle online betyder ofte lavere priser. Det gælder også i en branche som kølebranchen. Kølemidler bruges i stor stil af mange erhverv inden for transport, industri og produktion. Det er derfor et produkt med stor efterspørgsel, men det kan også være en dyr affære at indkøbe det. I flugt at den globale opvarmning er der nemlig kommet flere og flere regler, der har gjort de tidligere meget brugte, men mindre miljøvenlige kølemidler markant dyrere. Dog er der kommet mange nye spillere kommet på markedet, som tilbyder mere fornuftige priser. Én af dem er Billigkølemiddel.dk, som netop har lanceret en ny webshop med fokus på miljøvenlige produkter, lave priser, høj kvalitet og gode handelsbetingelser for alle deres kunder.

Ny dansk webshop vil være de billigste på markedet

Ofte er lave priser på kølemiddel ensbetydende med dårlig kvalitet. Det er dog ikke tilfældet for den nye danske webshop Billigkølemiddel.dk - direktøren for firmaet udtaler:

”Alle vores tilgængelige kølemidler er 99,9 % rent, ny produceret gas, og vi er som virksomhed fuldstændig godkendt og certificeret til at forhandle vores kølemidler. Den ubesværede online handel gennem vores webshop er et af de tiltag, der gør det muligt for os at tilbyde lave priser og gode leveringsbetingelser til vores kunder. Derudover er alle vores kølemidler også lagervarer, hvilket gør, at leveringen af dem foregår yderst hurtigt”.

Billigkølemiddel.dk har lanceret deres webshop i 2019. Selvom de er en forholdsvis ny spiller i kølebranchen, er de slet ikke uvant med, hvad kunderne vil have. Folkene bag virksomheden har nemlig mere end 25 års erfaring i kølebranchen. Deres vision er at tilbyde et bredt udvalg af kølemiddel af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – med andre ord, så vil de være de billigste på det danske marked.

Sådan sikrer EU-regler korrekt salg af kølemiddel

Reglerne for salg, udlevering, markedsføring og afskaffelse af kølemidler er alt sammen fastsat af både dansk- og EU-lovgivning. Det er således, fordi der stadig findes kølemidler, som er meget skadelige for miljøet. Dem forsøger man derfor at begrænse salget af. Derudover vil man med reglerne sikre, at produkterne udleveres på korrekt vis. Hvilket vil sige med korrekte papirer, der vidner om kølemidlets type og måden det er produceret på. Sidst men ikke mindst, er det også vigtigt, at en forhandler af kølemiddel er opdateret på regler om f.eks. kølemiddelaffald.
Udover EU-lovgivning på området, så findes der også et tiltag, kaldet Kølebranchens Miljøordning (KMO). Billigkølemiddel.dk er en del af denne ordning:

”Som medlem af KMO kan vores kunder altid være sikre på, at vi som forhandler af kølemiddel yder den helt korrekte håndtering af kølemidlerne - fra vi modtager dem, til de bliver udleveret til kunderne. Medlemskabet af ordningen betyder, at vi er godkendte til at forhandle kølemidler i Danmark. Kunderne har selv mulighed for at tjekke op på dette på KMOs hjemmeside, hvor de kan se en liste over alle godkendte forhandlere” udtaler direktøren fra Billigkølemiddel.dk

Derfor skal kølemiddel være billigere

Kølemiddel er en meget brugt vare. Selvom man ikke lige tænker over det, så bliver produktet faktisk benyttet i et væld af forskellige brancher til mange slags formål. Det er i stor stil til formål som nedkøling via køleanlæg og gennem aircondition og klimaanlæg. Med varmere somre i Danmark er der stor efterspørgsel efter aircondition på hoteller, i restauranter, i private boliger og på arbejdspladser og i institutioner. Derudover er forbrugernes behov også med til at øge køleanlæg i butikker, fabrikker og under transport. Der skyder f.eks. mange online butikker op, hvor man kan handle gængse supermarkedsvarer, der skal opbevares på køl under transporten til forbrugeren.

Der er mange eksempler på, hvordan kølemiddel benyttes i dag. Men én ting er vigtigt for virksomhederne, der benytter det – og det er, at det skal være til at betale. Selvom miljø spiller en stor rolle i anskaffelse af kølemidler, så er prisen stadig en vigtig faktor. Virksomheden Billigkølemiddel.dk er derfor blevet skabt med en ambition om at tilbyde miljøvenlige kølemidler til Danmarks billigste priser.

Billigkølemiddel.dk tilbyder online handel med mange fordele

”De virksomheder, der har valgt at ty til de mere miljøvenlige kølemidler, skal også kunne mærke det på prisen” siger direktøren fra danske Billigkølemiddel.dk. Webshoppen tilbyder derfor fordelagtige priser på et bredt udvalg af kølemidler. Der er mange gode alternativer til de rene HFC-kølemidler, og disse har typisk og som min. 50 % reduktion i GWP (Global Warming Potential). Derudover får firmaets kunder også særdeles gode leveringsbetingelser, da alle virksomhedens kølemidler er lagervarer. På den måde kan de hurtigt levere, hvilket typisk sker indenfor 1-2 arbejdsdage.

Som ny forhandler på markedet byder de deres nye kunder velkommen med en rabat på 5 % på alle webshopordrer. Derudover kan man til enhver tid også benytte sig af virksomhedens prisgaranti, der betyder, at de matcher prisen fra alle andre danske webshops, der viser sig at være billigere på det givende tidspunkt. Besøg webshoppen her: (sponseret link) www.billigkølemiddel.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon