cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Er du en af de mange danskere der spiller?

I Danmark kan man fornøje sig med mange ting. Nyder du at spille en omgang golf, strikke hjemme på altanen, dyrke fitness eller måske dans, ja der er mange gode gøremål og ting man kan få tiden til at gå med i fritiden.
22. september 2021 kl. 15:28 Af Video Slots

Der er dog også i de senere år, blevet en del ting man kan gamle på, spille på, oddse på og så videre. Dette er der en del danskere der bruger mange penge på, og meget tid, hvorfor det bliver større og større herhjemme i Danmark. Er det at spille eller gamble noget for dig, eller noget du finder interessant så læs med her.


Danskerne spiller mere end før

Ifølge den danske spillemyndighed, ja så spillede danskerne i andet kvartal af 2021 35% på spil online (sponseret link) mere end man gjorde i andet kvartal af 2020. Dette er altså en temmelig stor forskel. Danskerne er altså mere end nogensinde før vilde med online spil, spilleautomater, odds og andre slags gambling.

Fremgangen er sigende både for den måde vi underholder os selv på, men også den måde vi bruger vores penge. Endvidere viser det også, at danskerne finder det sikkert og trygt at benytte disse mange hjemmesider hvorpå spillene befinder sig, samt de automater der står rundt i Danmark.

Det skal selvfølgelig siges, at der også kan være en difference i årsopgørelserne, da eksempelvis spillehallerne i løbet af år 2020 var lukket længere tid, på grund af den verdensomspændende pandemi. Tallene viser dermed stadig en klar stigning, men noget af stigningen vil være affødt af dette.


Hvor spiller danskerne?

Der er som fortalt ovenfor mange steder man kan gamble og spille. Dette kan foregå i spillehaller ved fysiske automater. Man kan også oddse, hvilket tit vil ske på en tankstation eller kiosk. Her kan spillerne nemlig både udfylde deres kuponer og få dem spil klare hos butikkerne. Nogle foretrækker dog at udfylde deres kuponer hjemmefra.

Onlinespil kan, som navnet antyder, spilles hvor end du er. Dermed er dette let for danskerne, da de blot kan spille hjemme fra egen stue. Det kan også være at nogle nyder at spille online sammen med en partner eller måske for at hygge sig med en ven eller veninde. Der er mange muligheder, og online formatet gør også at der er et hav af spil og vælge i mellem. Du kan eksempelvis prøve spil online og give dig i kast med deres store udvalg af forskellige spil.


Spil med omtanke

Alt spil kan være sjovt, lige indtil man taber. Derfor er det en enormt god huskeregel, altid kun at spille for et beløb, som man kan tåle at miste. Endvidere er det selvfølgelig vigtigt at sige, at man skal være atten år for at kunne gamle. Dette er rigtig vigtigt, for både at passe på dig, men også på butikkerne der sælger dine odds kuponer eksempelvis, da disse butikker ellers får bøder.

Slutteligt så skal man altid spille med omtanke. Har du et problem med gamling, så skal du kontakte hjælpecentrene, som vil tage imod dig med åbne arme.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce