Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er du klar til Europas største fodboldfest?

Er du klar til den store fodboldfest der kommer i sommeren 2021, når der atter skal kæmpes om at blive kåret som Europas bedste fodboldlandshold. Titlen som Europamester er en der bærer meget prestige og som det ofte ses til fodbold EM er det ikke altid sikkert at en af favoritterne løber med titlen.

Derfor kan det tit være en god idé at følge med et mindre hold til fodbold EM 2021, da det kan være de (sponseret link) vinder EM 2021. Uanset hvem du holder med, så er det sikkert at det bliver et kæmpe brag, når EM 2021 sparkes i gang og fodboldfesten for alvor begynder.

Europas største stjerner

Når Europas største stjerner tørner sammen i kampen om at kunne kalde sig for kongerne af Europæisk fodbold, bliver det spændende at se hvem af de store stjerner der står tilbage som en af de bedste spillere i Europa og hvilke stjerner som falmer. Det bliver en spændende kamp når Europas fodbold giganter tager kampen op og kæmper om at blive turneringens bedste spiller, turneringens topscorer eller en plads på turneringshold. For unge stjerner som Kylian Mbappé og Jaden Sancho handler det om at bevise at de er Europas næste konger, mens en spiller som Eden Hazard skal bevise at han stadig har hvad der skal til, for at være en del af Europas fodboldelite. For spillere som Gerard Piqué og Cristiano Ronaldo handler det om en sidste chance for Europæisk hæder, til deres i forvejen legendariske karriere en sidste turnering inden de måske takker af på den internationale scene.

Fejr fodboldfesten på tværs af Europa

Når der afholdes fodbold EM i 2021, så bliver det på en måde som ikke er set før, EM 2021 afholdes nemlig i over hele 12 nationer forskellige nationer og det inkluderer Danmark. Det bliver altså en stor international begivenhed, når der skal kæmpes om at være Europas bedste fodboldnation. Der kommer til at være mange spørgsmål om hjemmebanefordel, hvilke hold der præsterer bedst i modgang og hvilket land der er bedst til at fejre den europæisk fodbold fest. Det giver mulighed for rejse på tværs af værtsnationerne, for at opleve en masse forskellige kulturer, som bliver forbundet af deres kærlighed til fodbolden. Det giver mulighed for at kombinere sommerens rejseeventyr, med ens passion for fodbold, så man kan være med til at fejre den store europæiske fodboldfest.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2