cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Er du klar til Europas største fodboldfest?

Er du klar til den store fodboldfest der kommer i sommeren 2021, når der atter skal kæmpes om at blive kåret som Europas bedste fodboldlandshold. Titlen som Europamester er en der bærer meget prestige og som det ofte ses til fodbold EM er det ikke altid sikkert at en af favoritterne løber med titlen.
24. marts 2021 kl. 09:00 Af Kel Bet

Derfor kan det tit være en god idé at følge med et mindre hold til fodbold EM 2021, da det kan være de (sponseret link) vinder EM 2021. Uanset hvem du holder med, så er det sikkert at det bliver et kæmpe brag, når EM 2021 sparkes i gang og fodboldfesten for alvor begynder.


Europas største stjerner

Når Europas største stjerner tørner sammen i kampen om at kunne kalde sig for kongerne af Europæisk fodbold, bliver det spændende at se hvem af de store stjerner der står tilbage som en af de bedste spillere i Europa og hvilke stjerner som falmer. Det bliver en spændende kamp når Europas fodbold giganter tager kampen op og kæmper om at blive turneringens bedste spiller, turneringens topscorer eller en plads på turneringshold. For unge stjerner som Kylian Mbappé og Jaden Sancho handler det om at bevise at de er Europas næste konger, mens en spiller som Eden Hazard skal bevise at han stadig har hvad der skal til, for at være en del af Europas fodboldelite. For spillere som Gerard Piqué og Cristiano Ronaldo handler det om en sidste chance for Europæisk hæder, til deres i forvejen legendariske karriere en sidste turnering inden de måske takker af på den internationale scene.


Fejr fodboldfesten på tværs af Europa

Når der afholdes fodbold EM i 2021, så bliver det på en måde som ikke er set før, EM 2021 afholdes nemlig i over hele 12 nationer forskellige nationer og det inkluderer Danmark. Det bliver altså en stor international begivenhed, når der skal kæmpes om at være Europas bedste fodboldnation. Der kommer til at være mange spørgsmål om hjemmebanefordel, hvilke hold der præsterer bedst i modgang og hvilket land der er bedst til at fejre den europæisk fodbold fest. Det giver mulighed for rejse på tværs af værtsnationerne, for at opleve en masse forskellige kulturer, som bliver forbundet af deres kærlighed til fodbolden. Det giver mulighed for at kombinere sommerens rejseeventyr, med ens passion for fodbold, så man kan være med til at fejre den store europæiske fodboldfest.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce