Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er du klar til campingferie?

Sommerferien er startet for mange danskere, hvorfor det er tid til at rejse og tilbringe tid sammen med familie og venner.

I den forbindelse foretrækker flere og flere danskere at tage på en hyggelig campingferie, hvor det både er muligt at komme tættere på hinanden, men også nogle af naturens perler. Overvejer du at tage på campingferie?

Disse ting bør du have med på sommerens campingferie
Pakkelisten kan strække sig ud i det uendelige, hvorfor du bør pakke med omtanke, således at du ikke overskrider campingvognens maksimale vægt. Her får du nogle idéer til, hvad du kan pakke.
Du bør naturligvis pakke borde, stole, bestik og andet køkkengrej. Derudover kan du med fordel pakke en tørresnor samt lamper eller lanterner, således at du og familien kan se noget, når mørket falder på. Hvis du drager mod varmere destinationer, kan det være en god idé at medbringe en (sponseret link) mini aircondition. På den måde kan du kontrollere indeklimaet i din campingvogn, hvilket kan være dejligt, hvis temperaturen udenfor er høj. Er I mange af sted på campingferie, kan det være, at der ikke er en soveplads til alle i campingvognen, hvorfor det er nødvendigt at medbringe et telt. Der findes mange forskellige telte, men du bør finde et, som størrelsesmæssigt passer til jeres behov. Husk desuden en myggespray – ellers kan det blive en irriterende tur.

Gode råd før du tager på campingferie
Det kan varmt anbefales, at du forsøger at planlægge lidt af din rute, inden du tager på campingferie. Det betyder ikke, at du skal planlægge turen ned til mindste detalje, da det vil ødelægge den charme og frihed, som er forbundet med at campere. Du og familien bør dog blive enige om, hvor I har lyst til at rejse hen på jeres ferie. Skal I til udlandet? Eller skal I campere i Danmark? Lolland-Falster har eksempelvis et væld af campingmuligheder.
Hvis du rejser i højsæsonen, bør du overveje, om det er nødvendigt at booke en plads på de forskellige campingpladser, inden turen begynder. Inden du booker en plads på en campingplads, bør du dog undersøge, hvorvidt du skal have et campingpas. Det er ikke alle campingpladser i udlandet, der kræver, at du kan fremvise et gyldigt campingpas, men på mange campingpladser i Danmark er det obligatorisk. Som udgangspunkt er et campingpas derfor en god ting at have, når du camperer.

Hvorfor vælge en campingferie?
Campingferie er lig med frihed. Campingferier giver dig og familien nogle specielle oplevelser med et nærvær, som du kun kan opleve, når du camperer. I kommer både tættere på hinanden, men også tættere på den fredfyldte og smukke natur. Mange danskere vælger campingferien, da de selv har friheden til at bestemme, hvor turen skal gå hen, hvilke ting de skal opleve, og hvor lang tid de skal være hvert sted. Campingvognen er dit rullende hotel, hvorfor du altid vil have din egen seng lige ved hånden – enten i et telt eller i campingvognen.
Campingferien giver dig derfor både tryghed, men også følelsen af spontanitet og fleksibilitet, da du stort set kan tage campingvognen med dig overalt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 5-ann