Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er en babynest hypen værd? Få svaret her

Hvis I står over for at skulle træde ind i rollerne som mor og far (eller måske allerede er nybagte forældre), vil I konstant blive bombarderet med nye ting og andet grej, som efter sigende skulle være helt uundværligt, når det kommer til børn og spædbørn.

Sandheden er dog, at meget af det bare er smart marketing, og så er det selvfølgelig meget individuelt, hvad der fungerer for jer. For nogle vil det ene være helt uundværligt, mens det er helt anderledes for andre.
Har I browset lidt rundt i den nye baby-verden, vil I med garanti have mødt en babynest (sponseret link). Men er den hypen værd? Eller er det bare endnu en ting, som mor-bloggerne har forsøgt at bilde jer på ærmet?

Er en babynest noget for jer?
Det korte svar er her, at en babynest er noget for de fleste. For en nyfødt betyder det rigtig meget at være i kendte, sikre, trygge og hyggelige rammer - ligesom da de lå i livmoderen. Og det er her, en babynest kommer ind i billedet. En babynest skaber nogle gode rammer og omfavner babyen med bløde kanter. Og ved hjælp af en smart snor, som er syet ind, kan du justere størrelsen som din baby vokser.
Kan du godt lide at sove med din baby i sengen, kan en babynest også være din redning. Du slipper for frygten for at “trille” ind i din baby mens du sover, så den kan være med til at give både dig og din baby en mere tryg søvn.

Får vi den brugt, når vi alligevel har en lift?
Et spørgsmål mange stiller sig selv - for hvad skal man egentlig bruge en babynest til, når man alligevel har en lift? Svaret er, at rigtig mange også vælger at bruge en babynest, fordi den er så alsidig. Med en babynest kan dit barn være med i sofaen (uden at falde ned, hvis der gives nogle små spjæt), den kan ligge på spisebordet, eller i køkkenet, så du kan lave mad - og så er den også nem og praktisk at have med, hvis man skal i byen, og babyen har brug for et trygt sted at sove.
Du kan bruge en babynest i barnevognen, i sengen, på sofaen, på spisebordet… Ja, lige der, hvor der er brug for, at din baby har det trygt og godt. Mange forældre bruger ligeledes deres babynest som en mobil seng.

Hvad bruger man egentlig sin babynest til?
Som gravid eller nybagte forældre, kan det være en ren jungle at finde rundt i alle de produkter, som man “bør” anskaffe sig, og det er aldrig rigtig til at vide, om man egentlig får det brugt eller ej. Og det kan ende i mange unødvendige investeringer.
Så er en babynest noget for jer? I kan måske få lidt hjælp ved at læse disse grunde til, at en babynest kan være noget nær uundværlig som forældre.
Med en babynest kan du nemt “parkere” dit barn på sofaen (eller andre steder) og være sikker på, at den lille guldklump ikke triller ned. En babynest kan ligeledes give mulighed for:

- Tryghed
- Samsovning
- Komfort
- Rejseseng
- Puslepude
- Nakketræning

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • mamamilla-dK-ann