cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Er en babynest hypen værd? Få svaret her

Hvis I står over for at skulle træde ind i rollerne som mor og far (eller måske allerede er nybagte forældre), vil I konstant blive bombarderet med nye ting og andet grej, som efter sigende skulle være helt uundværligt, når det kommer til børn og spædbørn.
11. september 2018 kl. 15:22 Af Mamamilla.dk

Sandheden er dog, at meget af det bare er smart marketing, og så er det selvfølgelig meget individuelt, hvad der fungerer for jer. For nogle vil det ene være helt uundværligt, mens det er helt anderledes for andre.
Har I browset lidt rundt i den nye baby-verden, vil I med garanti have mødt en babynest (sponseret link). Men er den hypen værd? Eller er det bare endnu en ting, som mor-bloggerne har forsøgt at bilde jer på ærmet?

Er en babynest noget for jer?
Det korte svar er her, at en babynest er noget for de fleste. For en nyfødt betyder det rigtig meget at være i kendte, sikre, trygge og hyggelige rammer - ligesom da de lå i livmoderen. Og det er her, en babynest kommer ind i billedet. En babynest skaber nogle gode rammer og omfavner babyen med bløde kanter. Og ved hjælp af en smart snor, som er syet ind, kan du justere størrelsen som din baby vokser.
Kan du godt lide at sove med din baby i sengen, kan en babynest også være din redning. Du slipper for frygten for at “trille” ind i din baby mens du sover, så den kan være med til at give både dig og din baby en mere tryg søvn.

Får vi den brugt, når vi alligevel har en lift?
Et spørgsmål mange stiller sig selv - for hvad skal man egentlig bruge en babynest til, når man alligevel har en lift? Svaret er, at rigtig mange også vælger at bruge en babynest, fordi den er så alsidig. Med en babynest kan dit barn være med i sofaen (uden at falde ned, hvis der gives nogle små spjæt), den kan ligge på spisebordet, eller i køkkenet, så du kan lave mad - og så er den også nem og praktisk at have med, hvis man skal i byen, og babyen har brug for et trygt sted at sove.
Du kan bruge en babynest i barnevognen, i sengen, på sofaen, på spisebordet… Ja, lige der, hvor der er brug for, at din baby har det trygt og godt. Mange forældre bruger ligeledes deres babynest som en mobil seng.

Hvad bruger man egentlig sin babynest til?
Som gravid eller nybagte forældre, kan det være en ren jungle at finde rundt i alle de produkter, som man “bør” anskaffe sig, og det er aldrig rigtig til at vide, om man egentlig får det brugt eller ej. Og det kan ende i mange unødvendige investeringer.
Så er en babynest noget for jer? I kan måske få lidt hjælp ved at læse disse grunde til, at en babynest kan være noget nær uundværlig som forældre.
Med en babynest kan du nemt “parkere” dit barn på sofaen (eller andre steder) og være sikker på, at den lille guldklump ikke triller ned. En babynest kan ligeledes give mulighed for:

- Tryghed
- Samsovning
- Komfort
- Rejseseng
- Puslepude
- NakketræningKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

Annonce