cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Er køkkenet det vigtigste rum i hjemmet?

Langt de fleste familier bruger rigtig mange timer i køkkenet. Der bruges tid på at lave mad, spise maden, og generelt bare konversere. Mad bringer mennesker sammen, og derfor er det også helt naturligt, at man bruger køkkenet til at være sammen med familie og venner.
Nogen vil også kalde køkkenet hjertet i hjemmet, hvilket også giver meget god mening. Når køkkenet betyder så meget i et hjem, er det derfor også vigtigt at man gør sig nogle grundige overvejelser hvis man skal indsætte et nyt, eller hvis man er i gang med at lave plantegninger til sit nye hjem.
I artiklen her kigger vi på hvorfor køkkenet betyder så meget i et hjem, og hvordan man kan indrette sit køkken til at være så praktisk og opholds-centralt som overhovedet muligt.
16. februar 2021 kl. 10:01 Af Nyvo

Et køkken-alrum er meget moderne i tiden

En af de helt store grunde til, at køkkenet er hjertet i huset, er fordi det i tiden er meget populært at have et køkken-alrum. Et køkken-alrum er altså et rum, hvor typisk stuen og køkkenet er forbundet, således der ikke er en dør eller væg i mellem. Det giver anledning til, at man godt kan være sammen, selvom den ene laver mad, og den anden sidder i sofaen. Det gør køkkenet til et mindre ”praktisk” rum, og dermed et inkluderet rum som bidrager til samværet – specielt når man har gæster, og skal lave mad samtidig med, at man konverserer. Der er det typisk meget mere praktisk, at placerer gæsterne i sofaen, og så kan man stå i køkkenet og forberede middagen, uden at føle sig ekskluderet. Husk dog på, at en god (sponseret link) emhætte er et must, hvis man har et køkken-alrum!


Et godt køkken er et praktisk køkken

Der er ingen grund til at gå på kompromis køkkens egenskaber, blot fordi man ønsker et stilet køkken-alrum. Faktisk er et lækkert køkken, med de nødvendige hvidevarer klart at foretrække – også stilmæssigt – fordi det signalerer at man er seriøs omkring sin madlavning. Der er altså ingen grund til at gemme diverse køkkenredskaber væk i alle skuffer og skabe, og/eller anskaffe sig et mindre induktionskomfur, hvis man reelt set ønsker et stort professionelt komfur med gas. Det vigtigste i et køkken, hvis man ønsker at gøre det til husets mødepunkt, er dog at man gør det komfortabelt for sine gæster ved at have plads nok, så man kan nyde tilstedeværelsen – også selvom at man ikke deltager aktivt i madlavningen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce