Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er køkkenet det vigtigste rum i hjemmet?

Langt de fleste familier bruger rigtig mange timer i køkkenet. Der bruges tid på at lave mad, spise maden, og generelt bare konversere. Mad bringer mennesker sammen, og derfor er det også helt naturligt, at man bruger køkkenet til at være sammen med familie og venner.

Nogen vil også kalde køkkenet hjertet i hjemmet, hvilket også giver meget god mening. Når køkkenet betyder så meget i et hjem, er det derfor også vigtigt at man gør sig nogle grundige overvejelser hvis man skal indsætte et nyt, eller hvis man er i gang med at lave plantegninger til sit nye hjem.

I artiklen her kigger vi på hvorfor køkkenet betyder så meget i et hjem, og hvordan man kan indrette sit køkken til at være så praktisk og opholds-centralt som overhovedet muligt.

Et køkken-alrum er meget moderne i tiden

En af de helt store grunde til, at køkkenet er hjertet i huset, er fordi det i tiden er meget populært at have et køkken-alrum. Et køkken-alrum er altså et rum, hvor typisk stuen og køkkenet er forbundet, således der ikke er en dør eller væg i mellem. Det giver anledning til, at man godt kan være sammen, selvom den ene laver mad, og den anden sidder i sofaen. Det gør køkkenet til et mindre ”praktisk” rum, og dermed et inkluderet rum som bidrager til samværet – specielt når man har gæster, og skal lave mad samtidig med, at man konverserer. Der er det typisk meget mere praktisk, at placerer gæsterne i sofaen, og så kan man stå i køkkenet og forberede middagen, uden at føle sig ekskluderet. Husk dog på, at en god (sponseret link) emhætte er et must, hvis man har et køkken-alrum!

Et godt køkken er et praktisk køkken

Der er ingen grund til at gå på kompromis køkkens egenskaber, blot fordi man ønsker et stilet køkken-alrum. Faktisk er et lækkert køkken, med de nødvendige hvidevarer klart at foretrække – også stilmæssigt – fordi det signalerer at man er seriøs omkring sin madlavning. Der er altså ingen grund til at gemme diverse køkkenredskaber væk i alle skuffer og skabe, og/eller anskaffe sig et mindre induktionskomfur, hvis man reelt set ønsker et stort professionelt komfur med gas. Det vigtigste i et køkken, hvis man ønsker at gøre det til husets mødepunkt, er dog at man gør det komfortabelt for sine gæster ved at have plads nok, så man kan nyde tilstedeværelsen – også selvom at man ikke deltager aktivt i madlavningen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2