Annoncørbetalt indhold

Annonce: Et smukt ur fuldstændiggør et outfit

Tøj og mode er en legeplads for utallige piger og kvinder, og shopping, mode og stil er en hobby for mange.

Det er nemlig både sjovt og spændende at følge med i de nyeste trends og tendenser, når det er tid til de traditionelle modeuger overalt i verden, men det er faktisk lige så sjovt selv at finde lækkert tøj og lege kæmpestor udklædningsdukke. Men hvis man elsker tøj og trends, ved man også, at accessories er vigtige for at fuldende et outfit. En nem måde hvorpå man kan skabe sammenhæng i ens tøj, er ved at købe noget lækkert tilbehør, som kan bruges igen og igen, uden at man bliver træt af det. Et Daniel Wellington dameur(sponsoreret link) er et godt bud på sådan en type accessory.

Et ur har både en praktisk og en æstetisk funktion
Det perfekte tilbehør til et outfit er et ur, fordi det både har en praktisk funktion og en stilmæssig funktion. Ikke nok med at uret assisterer dig med din tidsstyring og planlægning, så du når de ting og aftaler, du skal nå, men uret pynter også så dejligt på dit håndled, samtidig med at det skaber en rød tråd i dit outfit.

Før i tiden var det umuligt at opstøve et pænt ur til overskuelige priser. Mange så simpelthen ikke uret som et smykke, og derfor prioriterede mange urproducenter at lave ure, der udelukkende var til praktisk brug. Resultatet var store, kluntede ure, som mest af alt lignede håndjern.
Og når urproducenterne endelig lavede flotte ure, fokuserede de oftest alt for meget på det æstetiske, hvorfor urene pyntede rigtig meget men haltede, når det gjaldt praktisk funktion. Her var det kun designerure fra dyre brands, som evnede at kombinere funktionalitet og stil. Medmindre man ville bruge exceptionelt mange, var man nødt til at vælge mellem pest og kolera.

Skønne ure til formidable priser
I dag er mange urproducenter blevet obs på, at ure sagtens være smukke men funktionelle, og brandet Daniel Wellington har virkelig fundet ud af kunsten af balancere skønhed og praktisk brug.
Inspirationen til Daniel Wellington-urene kommer fra et tilfældigt møde mellem brandets grundlægger og en britisk gentleman med en ulastelig stil. Som følge af mødet mellem de to fremmede, som delte passionen for mode og stil, opstod det karakteristiske Daniel Wellington-ur, som er kendetegnet ved sin perfekte, runde urskive samt den udskiftelige urrem.
Udover en forståelse for tidløst design og evnen til at omsætte det til brugbare men smukke ure, har brandet også den fordel, at det ligger i en prisklasse, som er overskuelig for de fleste. Mener man, at man umiddelbart ikke har råd til et Daniel Wellington-ur, kan man bare springe byturen over og vupti – så har man penge nok til et stilet, lækkert og tidløst ur fra en internationalt anerkendt urproducent.

Uret der kan skifte udseende hver dag
Man kan skifte urremmen ud på sit Daniel Wellington-dameur, og det giver rigtig mange muligheder, når man står foran spejlet og skal til at sammensætte dagens outfit, uanset om man skal i byen, eller om man skal til stranden. Urskiven har et tidløst design, men remmene er udskiftelige, og man får derfor mange ure i ét, når man køber et Daniel Wellington-ur.

Man får en kamæleon af et ur, som man kan tilpasse til dagens outfit, og som man aldrig bliver træt af, netop fordi der kommer så mange muligheder med det. Med andre ord er Daniel Wellington-ure definitionen af tidløs elegance, der ikke kompromitterer anvendelighed - en bedrift, som kun få urproducenter kan prale af.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Ur