cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Et stengulv kan sagtens være et komfortabelt valg

Noget af det, som man måske kan være nervøs for, når man overvejer at få et stengulv, er, om det nu også er et godt valg. Sten er jo helt hårdt, hvorimod et gulvtæppe, for eksempel, er blødt. Men det er faktisk sådan, at du sagtens kan få et komfortabelt stengulv. Det afhænger selvfølgelig bare af, hvilken stentype du vælger.
30. marts 2021 kl. 08:49 Af In Pro A/S

Stentypen er afgørende

Komfort er meget mere end et blødt gulvtæppe. Det er nemlig langt fra altid det bedste valg. Komfort handler også om, om dit gulv er godt at gå på, og om du kan stå sikkert på det uden at skride.

Hvis du er på udkig efter den rigtige stentype, så er skifer et godt valg.
Skifer er faktisk en blanding af ler og andre naturlige materialer, som danner en fin og samtidig hårdfør bjergart. Som du måske kan forestille dig, når der blandt andet er tale om ler, så har det også en overflade, som faktisk kan føles helt blød.

Hvis du vil have en anden, og lidt mere luksuriøs stentype, så er komfortable (sponseret link) marmor fliser en mulighed.
Marmor er også en naturlig bjergart, som er dannet af kalk, der altså er krystalliseret om til marmor over mange millioner af år. Du kan få både blankt, ru og mat marmor. Derfor er der altså lidt forskellige valgmuligheder.


Hvad gør stengulv komfortabelt

Hvis du endnu ikke har fundet lige nøjagtig den stentype, du vil have, så findes der selvfølgelig mange forskellige muligheder. Når du selv skal afgøre, om det er komfortabelt, så er det en god idé at mærke det på egen krop.
Du kan blandt andet tage højde for:

- Glathed
- Fasthed
- Og overfladen

Også temperaturen kan være godt at have in mente. Nogle stentyper vil kunne holde bedre på varmen end andre, og det er jo aldrig rart at gå på et koldt gulv.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce