cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning

Trægulve er grundlæggende den bedste gulvtype i enhver bolig.
20. maj 2020 kl. 16:44 Af Gulvafslibningsguide.dk

Annonce

Træ er smukt, levende og varmt, og giver både et sundt indeklima og en hyggelig stemning i dagligdagen. Træ er også et både holdbart og slidstærkt materiale, men skal vedligeholdes som alle andre materialer. Vedligeholdelse og pleje et vigtigt for at holde et trægulv holdbart og smukt i mange år.
Har du kigget på dine trægulve for nylig? Er de blevet matte, skjoldede, slidte eller ridsede? Eller måske alle fire ting på en gang? Selvom du vasker dine trægulve en gang imellem med den rigtige sæbe, så kan det ikke undgås, at de med tiden bliver slidte og/eller får skader.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?
Hvis dine trægulve har alvorlige skader, er løsningen en gulvafhøvling, hvor de øverste 3-4 mm af træet høvles af, så der kommer nyt friskt træ til syne. Gulvafhøvling kan af gode grunde ikke udføres alt for mange gange, idet der til sidst ikke er mere træ tilbage at høvle.
En noget blidere form for gulvrenovering er gulvafslibning, hvor gulvet slibes først med groft sandpapir og derefter med finere og finere sandpapir indtil den perfekte overflade er opnået. I de fleste byggemarkeder kan man leje en gulvsliber men selvom man er en erfaren handyman, så er det rigtig svært at afslibe et trægulv selv. For at opnå et smukt resultat af gulvafslibningen kræves der stor erfaring i at bruge gulvsliberudstyr, hvilket de færreste mennesker har.

Et professionelt gulvafslibningsfirma
Den rigtige løsning på renovering af slidte trægulve er naturligvis at hyre et professionelt gulvafslibningsfirma til opgaven. En erfaren gulvmand har al det rigtige udstyr til alle typer af gulve og ved, hvordan man kommer ud i alle hjørner. Derudover ved han, hvordan det færdigslebne gulv efterbehandles bedst muligt.
Beslutter du dig for at benytte professionel gulvservice, så kan du gå på nettet og bestille 3 gratis tilbud på f.eks. (sponseret link) 3gulvafslibning.dk. Det er ganske nemt: du udfylder blot et gulvskema med oplysninger om opgavens omfang, hvilken efterbehandling du ønsker samt dine kontaktoplysninger. I løbet af 2-3 hverdage modtager du 3 tilbud fra gulvfirmaer, som gerne vil udføre opgaven for dig. At indhente 3 gulvafslibningstilbud på denne måde er endda både gratis og uforpligtende, så du er ikke tvunget til at skulle acceptere nogle af de modtagne tilbud. Uanset hvor du bor på Lolland eller Falster, kan du bestille 3 gratis tilbud på effektiv og billig gulvafslibning f.eks.:

- Nakskov
- Maribo
- Sakskøbing
- Nykøbing
- Guldborgsund

Gulvrenovering og støv
Støver en gulvafslibning eller en gulvafhøvling? Ja, er det korte svar – men moderne gulvslibermaskiner opsamler op til 95% af det støv, der fremkommer. Inden gulvafslibningen påbegyndes skal gulvet ryddes fuldstændigt for møbler, tæpper, ledninger osv. Åbninger ind til andre rum (der ikke skal renoveres), skal forsegles med plastic. Gulvfirmaet kan være behjælpelig med disse opgaver.

Efterbehandling af nyafslebne trægulve
En gulvafslibning skal altid afsluttes med en efterbehandling i form af påføring af et beskyttende lag. Til overfladebehandlingen kan man vælge blandt disse traditionelle typer:

- Lud
- Lak
- Voks
- Sæbe
- Olie

Hver type har sine fordele og ulemper. Enten kan du selv på nettet læse nærmere om de forskellige overfladetyper eller også kan du spørge en gulvmand til råds. Det sidste er det sikreste, da der er mange faktorer, der spiller ind f.eks. trætype, boligtype, forventet slid, farveønsker osv.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce