cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få din virksomhed til at skille sig positivt ud

Hvis din virksomhed er én blandt mange på et specielt marked, så er det med garanti en daglig kamp at få kunder i butikken. Kunder vælger ud fra vidt forskellige kriterier, og det kan være svært at skille sig positivt ud på alle parametre - men der er ingen tvivl om, at det er alt besværet værd, hvis man får tingene til at gå op i en højere enhed.
Der er rigtig mange måder, hvorpå man kan få virksomheden til at skille sig positivt ud, og jo flere måder, man tager højde for, desto større er sandsynligheden også for, at kunderne aktivt vælger ens virksomhed frem for de andre på markedet. Hvis din virksomhed er én blandt mange på et specielt marked, så er det med garanti en daglig kamp at få kunder i butikken. Kunder vælger ud fra vidt forskellige kriterier, og det kan være svært at skille sig positivt ud på alle parametre - men der er ingen tvivl om, at det er alt besværet værd, hvis man får tingene til at gå op i en højere enhed.
Der er rigtig mange måder, hvorpå man kan få virksomheden til at skille sig positivt ud, og jo flere måder, man tager højde for, desto større er sandsynligheden også for, at kunderne aktivt vælger ens virksomhed frem for de andre på markedet.
10. december 2020 kl. 08:50 Af Guldnumre

Annonce

Opbyg en professionel hjemmeside med fokus på kundeservice

Når man opererer indenfor en branche, hvor der er mange konkurrenter, så er konkurrence på prisen naturligvis én af de vigtigste måder at skille sig ud på. Selvom dette er af stor betydning for kunderne, så er virksomheden med den laveste pris dog ikke altid den, som kunderne vælger at handle med. Det spiller nemlig en stor rolle, om virksomhedens image udadtil er professionelt, og om kundeservicen er i top. Derfor kan det altid betale sig at bruge penge på en nem, intuitiv hjemmeside og et godt og motiveret hold af medarbejdere, der kan hjælpe kunderne før, under og efter købet.

God kundeservice er noget, som alle sætter stor pris på, og det er essentielt, hvis man gerne vil skille sig positivt ud fra mængden. Herudover kan det være en stor hjælp, hvis man har ét såkaldt (sponseret link) guldnummer, som er let for kunderne at huske, når de skal i kontakt med virksomheden. Telefonnummeret er med til at signalere professionalitet, og herudover skaber det mere salg, når kunderne kan huske nummeret fra gang til gang.


Mere salg er ikke nødvendigvis vejen frem

I rigtig mange brancher tjener man måske ikke det helt store på det primære produkt eller den primære service, som kunder køber - man tjener i stedet sine penge på de ekstra tjenester, man kan sælge til kunden undervejs. Denne form for mere salg er en smart taktik for at tjene flere penge - men det kan omvendt give gevaldigt bagslag, hvis kunderne føler sig presset af de mange muligheder for ekstra tilkøb.

Derfor kan man vælge den helt gennemsigtige løsning, hvor man lægger alt frem for kunden til at starte med i stedet; det er en oplagt måde at skille sig ud fra mængden på. Herigennem får man meget bedre tilbagemeldinger fra kunderne, der faktisk er mere værdifuldt for virksomheden end det ekstra salg, men prøver at pådutte kunderne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce