Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få dit marsvin til at spise rigtigt

Har du et marsvin derhjemme? For at gøre dit marsvin rigtig glad, skal du have det rette foder. Så sørger du for, at dit marsvin er sundt og rask. Marsvinet er et skønt kæledyr at have derhjemme, let at tage sig af og altid venligt og rart. Det er vigtigt, at marsvin spiser rigtigt. Selvom den virker som en lille altæder, så er der masser af foder, den ikke kan tåle. Læs videre og bliv klogere på en kostplan for dit marsvin.

Spiser dit marsvin rigtigt derhjemme? Når man har dyr derhjemme, så er det vigtigt, at de får det rigtige foder at spise. Uanset om det er hunde, katte, heste eller marsvin, så er foderet altafgørende for dit dyrs trivsel. (Sponseret link) Marsvinefoder hos dyreverdenen.dk er billigt foder, der gør dit marsvin i godt humør, giver den masser af energi og sørger for, at du holder den sund i hele kroppen.

Det må du ikke give dit marsvin

Marsvin er et lille dyr, der fordøjer tørfoder som hø og grene. I naturen ville et marsvin spise græs, ukrudt og planter. Det er sådan deres fordøjelsessystem er indrettet. De kan tåle masser af grøntsager ved siden af, men der findes også masser af planter og produkter som den ikke kan tåle.

Hvis du eksempelvis tænker på at fodre grene til dit marsvin, så hold dig fra grene fra et kirsebær- og blommetræ. Selv hyldegrene kan være giftige for et marsvin. Faktisk er alle dele af hyldeblomsten ekstremt giftig, og det frarådes, at du fodrer dit marsvin med det. Bjørnekloer og valmuer er også giftige for dit marsvin, så det er bestemt ikke alle slags planter de spiser.

Marsvin må heller ikke få frøblandinger eller menneskeføde som tvebakker og knækbrød. Faktisk er der ikke meget menneskemad, du kan give dit marsvin. Alligevel er en gulerod i ny og næ, samt lidt frugt noget, som dit marsvin vil elske.

Det må du gerne fodre dit marsvin

Som sagt vil en gulerod være rigtigt godt for dit marsvin. Derudover kan du faktisk gå ud i haven og finde masser af mad, som du kan give til den. Har du mælkebøtter? Så gem den til fodertruget. Skvalderkål er også godt. Faktisk er listen rigtig lang, og du kan give marsvinet små blomster som tusindfryd.

Hvis du lige har givet æbletræet en trimning, så kan du også gemme grenene derfra. Alle plantedele inklusive frugten er spiseligt for et marsvin. Det gælder også andre frugter som jordbær og majs, hvor plantedelene er lige spiseligt hele vejen rundt. Faktisk kan du også give dit marsvin brændenælder. Selvom det virker uoplagt, fordi vi stikker os på dem, så kan dit marsvin sagtens fordøje det.

Gå derfor på opdagelse i din have, når du skal fodre dit marsvin. Sørg for at variere kosten med noget foder, du har købt ved siden af, så sikrer du dig, at dit marsvin er sundt og raskt. Så bliver den så glad. Og glade marsvin vil vi gerne have nogle flere af.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon