Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få dit nye job nu

Skal du have et nyt job så er det vigtigt at får tips til hvordan du kommer rigtigt i gang med jobsøgningens processen. I denne guide får du tips til, hvordan du lander det job som du ønsker. Tipsene starter allerede ved ansøgningen og ved CV’et, der er derfor det er godt at lave en ansøgning og et CV der skiller sig ud. Dernæst får du tips til, hvordan får svaret på de mest gængse spørgsmål der kommer til en jobsamtale. Til sidst får du tips til, hvordan du får en god start på jobbet. Her får du tips til hvordan du arrangere dig i jobbet og i dine kollegaer og hvordan du bliver en god kollega.

Læs herunder hvordan du skriver en god ansøgning, et godt CV, får en god jobsamtale og hvordan du får en god start på jobbet.

Inden du får jobbet
Når du skal have et job, om det er et studiejob eller et fuldtidsjob, så er det vigtigt at du får styr på din ansøgning og dit CV. Derfor er det godt at få tips til hvordan du gør din ansøgning unik og så de vælger dig til at komme til jobsamtale. Det er vigtigt at starte med en skabelon til din ansøgning. Den kan du finde mange steder på nettet, ved at søge på ”mock-up application” eller den danske version ”skabelon til ansøgning” på Google. Der kan du finde mange både gratis skabeloner, med også skabeloner der koster lidt penge. Du kan sagtens bruge de gratis skabeloner, dog vil det forbedre dine muligheder hvis du købte en god skabelon med et flot design. Du kan på pakker med samme design til både ansøgningsskabeloner og t il CV’er. De koster omkring 50-100 kr. stykket. Når du har disse skabeloner, så kan bygge din ansøgning og dit CV ud fra dem. Her kan du i ansøgningen starte med at skrive din motivation, og de opgaver du har haft som ruster dig til stillingen. Dertil skriver du dine kontaktinformationer så arbejdsgiveren kan ringe til dig, hvis vedkommende ønsker at få dig til samtale. I dit CV skriver du hvilke jobs du har haft, dog er det en god idé at begrænse sig til de tre jobs som har mest tilfældes med det job du søger.

Sådan forbereder du dig på samtalen
Når du har skrevet ansøgningen og dit CV, og du er bliver kaldt ind til jobsamtale. Inden du kommer til selve samtalen, så er det vigtigt du får forberedt dig. Her får du nogle tips til hvordan du forbereder dig. Inden jobsamtalen kan du gøre udarbejde en SWOT på dig selv. En SWOT er, hvor du skriver dine styrker, svagheder, muligheder og trusler ned. Det giver dig et overblik over hvad dine fordele er i forhold til stillingen og hvad du kan arbejde på i forhold til stillingen. Du er derfor en fordel når du skal til samtale og de spørger hvad dine stærke og svage sider er i forhold til jobbet. Ofte til jobsamtaler bliver der spurgt de samme spørgsmål. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål til dig. Hvor du ser dig selv om 5 år? Hvad er dine interesser? Hvor har du hørt om virksomheden. Disse spørgsmål kan du forbedre dig på til jobsamtalen, så har du en fordel når du sidder over for chefen.
Du kan også vælge at skrive dig op til et rekrutteringsbureau, som kan rekruttere dig til en stilling. Dette rekrutteringsbureau kunne være (sponseret link) ballisager.com.

Vær en god kollega
Når du har fået jobbet, så er det vigtigt at give et godt indtryk på dine nye kollegaer i den nye virksomhed. Derfor er det en god idé at gå rundt og sige hej til alle kollegaerne i virksomheden alt fra praktikanter til direktøren. Det er også vigtigt, at du gør dig positivt bemærket, ved at blive længe på arbejdspladsen, spørge ind til kollegaerne og deltage i de sociale arrangementer der bliver afholdt i virksomheden

Tak for at du har læst med. Jeg håber du blev inspireret til, hvordan du søger dit næste job.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon