cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få dit smil tilbage med en helprotese

Går det dig på til hverdag, at du ikke er tilfreds med dine tænder? Når der er noget ved dit ydre, der nager dig, så går det faktisk ud over din livskvalitet. Det er ikke nogen rar følelse at gå rundt med noget, som du er ked af ved dig selv.
20. juli 2021 kl. 12:30 Af Tandprotektikeren

Hvis du f.eks. er nået en alder, hvor dine tænder ikke er, hvad de har været, så er det værd at overveje en helprotese.


Gør dig selv en stor tjeneste

Men hvad er en helprotese egentlig? En helprotese er det, der tidligere var kendt som et gebis. Det er altså et sæt tænder, der ligner et naturligt sæt tænder på en prik. Når du får helprotese, så er det noget, du naturligvis er nødt til at vænne dig til. Det er meget individuelt, hvor lang tid den proces tager.

(Sponseret link) Vælg en helprotese, hvis du har lyst til at gøre dig selv en stor tjeneste.

Der findes også andre alternativer til en helprotese. Hvis du f.eks. har flere sunde tænder, så er en delprotese også en mulighed.

Det er aldrig for sent at gøre noget ved dine tænder, for når du er ked af dem, så er det noget, der går dig på stor set hver dag. Derfor er det bestemt værd at overveje at gøre noget ved det, så du igen får lyst til at smile og grine.


Spørg en tandprotetiker til råds

Det er en stor beslutning, når du beslutter at skifte til en helprotese. Derfor kan det sagtens være, at du brænder inde med en hel masse spørgsmål. Hvis du er i tvivl om noget, er det derfor en rigtig god idé at spørge en tandprotetiker til råds. Det kan være spørgsmål om alt fra, hvad en helprotese koster, til hvordan du bedst muligt renser den.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

Madfællesskab 28. september 2021 kl. 16.21

AF: JOHNNY BØGVAD

Kommentar til jeres indlæg… 28. september 2021 kl. 16.19

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

Annonce