cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få ekstra luft i økonomien til sommerferien

Vi nærmer os med hastige skridt sommerferie-månederne.
27. juni 2018 kl. 15:01 Af Annonce

Annonce

Børnene får fri fra skole, og fra midt juli og frem til august er den store sommerferieperiode for at tage ud at rejse. Selvom vejret indtil videre har været skønt i Danmark, er dét at tage ud og rejse en god mulighed for at trække stikket, lade batterierne op og nyde det dejlige vejr sydpå. Det behøves nødvendigvis ikke at være det varme vejr der lokker dig, men det kan være rart at komme lidt væk fra hverdagen og sine vante omgivelser.
Et problem for nogle kan være at finde de ekstra penge i budgettet til sommerferien lige nu og her, hvorfor det kan være du skal spare på sommerferien. Det kan være enten på selve rejsen, eller når du er afsted - Eller også vælger du simpelthen at cutte den helt fra.

Mange kan stå i en situation, at de ikke lige har fået sparet det hele sammen til turen, og så kan det være man ikke lige får den tur man gik og drømte om.
I stedet for at ærgre sig over, at den ekstra sum penge man skulle bruge nu og her først tikker ind til næste måned, skal man huske, at der er mulighed for at låne lidt ekstra penge til at hjælpe med eksempelvis ferien. De såkaldte kviklån (sponseret link) er i nogens hoveder et farligt ord, men det kan være en god idé at overveje, hvis du står og mangler penge til eksempelvis en sommerferie sydpå. Her kan du låne op til 10.000 kr. rentefrit de første 30 dage. Det betyder, at du i princippet kan låne pengene gratis de første 30 dage, og selv kan vælge om du vil betale dem tilbage efter den periode eller senere. Et godt råd er dog at sætte sig godt ind i vilkårene for at tage et kviklån i fx 30 dage eller længere, da det er ærgerligt at stå med et forbrugslån man ikke føler man kan betale tilbage.
Fordelen ved at tage sådan et lån og derefter betale det tilbage er altså, at du står med den ekstra sum penge nu og her i stedet for at skulle spare på din ferie. Det kan i sidste ende give dig en bedre ferie og i stedet kan du spare de efterfølgende måneder. Smart trick, hvis du ikke lige har fået sparet nok sammen eller hvis du ved, der tikker penge ind på kontoen senere på året du ikke lige står og skal bruge.

Er du i sidste udkald?
Hvis du ikke lige har fundet drømmestedet kan der være penge at spare ved at holde øje med afbudsrejser og lignende. Der er flere sites, som overvåger forskellige gode tilbud i døgndrift, for at du kan komme afsted på en afbudsrejse. Det kan i sidste ende vise sig at være en rigtig god investering at tage på ferie, da du kommer tilbage med fornyet energi og måske har oplevet et nyt område og kultur.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce