cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få en gladere krop med rawfood

Der er mange gode grund til at tænke lidt over din personlige sundhed i det daglige. Med en sund krop minimere du nemlig risikoen for at blive alvorligt syg, mens du på samme tid vil opleve at få mere energi i det daglige, hvis du lever sundt.
24. september 2021 kl. 10:09 Af Rawfood Shop

At leve sundt handler først og fremmest om at dyrke motion og at spise varieret. Motion kan klares med en tur i træningscenteret eller løbe og gå nogle lange ture et par gange om ugen. Det kan virke simpelt, men kan være svært at gøre, det vigtigste er at komme i gang, så du kan få opbygget nogle gode vaner.
 
Men motion kan ikke stå alene, for uden en varieret kost vil du ikke kunne høste de mange fordele, som er forbundet med at dyrke motion. Men hvordan sikrer du en god og nærende kost, der giver din krop alt det, den har behov for? Det kan du bl.a. gøre ved at implementere (sponseret link) rawfood i din kost som et supplement til din motion.


Hvad er rawfood?

Betegnelsen rawfood dækker over flere forskellige ting, hvor bl.a. typen af mad og måden, den tilberedes på, fortæller, om der er tale om rawfood eller ej.
 
Grundlæggende er rawfood dog mad, som ikke er forarbejdede af fødevareproducenterne. Raw food er med andre ord ikke tilsat så mange tilsætningsstoffer, hvilket også gælder sukker og salt. Med rawfood får du fødevarer, der er tættere på dem du naturligt kan finde i naturen eller på marken.
 
Med rawfood får du således mad, som ikke er varmebehandlet, og du slipper også for kemikalier og tilsætningsstoffer i rawfood.
 
Dertil er en kost baseret på rawfood fokuseret omkring råvarer, hvor frugt og grøntsager udgør størstedelen af kosten. Derfor er det en god idé at implementerer rawfood i din kost eller helt skifte til en rawfood-diæt, hvis du gerne vil gøre noget godt for din krop ved at spare den for skadelige stoffer og ved at give den en masse lækre fødevarer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce