cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få en ny og afslappende hobby: Køb et månedskort til et værksted

Det er altid skønt med en ny hobby, selvom det kan være svært at finde tiden og overskuddet til at lære noget nyt. Dog kan det godt betale sig – især hvis det er en hobby, som kan hjælpe dig med at slappe af.
27. oktober 2021 kl. 11:44 Af The Fiddlery

Smykkeværksted

Generelt giver kreative hobbyer gode muligheder for at slappe af. De giver mulighed for at fordybe sig, så man kan lægge de ting, man stresser over fra sig, mens man sidder med det kreative. Hvis du gerne vil prøve en ny og kreativ hobby, skal du overveje, om du skal prøve et (sponseret link) smykkeværksted.

Det er både sjovt og hyggeligt at sidde og nørkle med forskellige wirer og perler, men det kan også være ganske afslappende. Derudover er det en bonus, at du får flere flotte smykker til din samling, eller du kan lave dem som jule- eller fødselsdagsgaver.


Lær at male

At male er endnu en god måde at udfolde kreativiteten på, og her er det også en god idé at besøge et værksted. Du kan for eksempel investere i et månedskort, så du på den måde kan møde op og male, lige når det passer dig, og på den måde kan du også få hjælp til at lære de forskellige teknikker gennem undervisning, og du kan få adgang til kvalitetsmaterialer.


Strik

Hvis du gerne vil have en kreativ hobby, som er nem at tage med på farten, så du både kan sidde med det hjemme hos dig selv og have det med hjem til dine veninder, er strik vejen at gå. Det er på mange måder en simpel hobby, fordi du ikke skal have gang i en masse udstyr, når du skal i gang med at strikke, og på den måde er det nemt at tage med hjem til andre. Der er også gode muligheder for at sidde i strikke-værksteder sammen med andre.


Keramik

Hvis du mangler lidt sjove skåle, krus eller lignende til hjemmet, er keramik vejen at gå. Her kan du være lidt praktisk og lave diverse køkkenredskaber, som du har brug for i hjemmet. Keramik er sjovt og udfordrende på en anden måde end de ovenstående hobbyer, og det er helt sikkert noget, du skal give en chance. Det gode ved kreative hobbyer er, at du kan skifte mellem dem, og det er endnu lettere, hvis du tilmelder dig et værksted, der giver mulighed for at prøve dem alle.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce