Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få et højere rådighedsbeløb med et samlelån

Står du i en situation, hvor du har brug for flere penge mellem hænderne?

Der er to måder at gøre det på - alt efter hvilken situation du står i.
Hos Lendo vil vi gerne slå et slag for, at samlelån er den nye metode til at give låntagere mere magt - og endnu vigtigere - flere penge mellem hænderne.
Vi kan alle komme i en situation i livet, hvor vi har brug for flere penge, end vi har at gøre med. For nogen rækker pengene simpelthen ikke langt nok, og lige så mange årsager, der kan være til det, lige så mange løsninger kan der også være på det.
Der behøver dog ikke være et decideret problem før, du bør overveje at tage et samlelån - og i og for sig heller ikke for at du skal optage et nyt lån. Et samlelån gavner alle, der har eksisterende gæld.
Herunder kan du læse lidt om samlelån (sponseret link), og hvad du ellers kan gøre for at mindske udgifter, når det kommer til lån, på den mest optimale måde.

1. Saml eksisterende gæld
Et samlelån har allerede sparet danskere for mange penge. Det vil kun være en fordel for dig at samle dine lån, hvis du har flere. Har du kun et lån, vil det også være en fordel for dig at søge om af få refinansieret det hos en anden bank. Der er måske en anden bank, der kan tilbyde dig en lavere rente, end den du har nu. Hvis din økonomiske situation er blevet bedre, siden du optog lånet, vil det alene være årsag nok til, at du kan få en lavere rente. Jo bedre økonomi, desto lavere rente får du typisk tilbudt.
Når du samler dine lån vil du slippe for at betale gebyrer og honorarer til alle de låneudbydere, du plejede at have lån hos. Det kan spare dig for mange tusind kroner hver måned. Udover det vil det være mere overskueligt kun at betale til én låneudbyder hver måned, i stedet for at skulle have styr på, om alle nu har fået de penge, du skal betale til dem.

2. Sammenlign lån
Uanset om du står i en situation, hvor du skal optage et nyt lån eller samle eksisterende gæld, er det en god idé at sammenligne lån. Med en sammenligningstjeneste som Lendo er det nemt at finde det billigste lån. Det eneste du skal gøre er at udfylde låneberegneren på hjemmesiden, og så bliver din låneansøgning automatisk sendt ud til flere banker og låneudbydere. I løbet af 24 timer modtager du de lånetilbud, som bankerne vil sende afsted til dig. Herfra er det helt op til dig, hvad du vil gøre. Det er gratis og uforpligtende, så du kan lade det være, eller du kan sammenligne lånene og finde det, der matcher dig og dine behov.
Denne artikel er skrevet af Lendo. Mange låntagere tager sig desværre til takke, med det lånetilbud de får. Vi ved, at det første ikke altid er det bedste, og det er vores mission at gøre det nemt for låntagere at stille krav til banker og låneudbydere.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • lendo_annonce