Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få fikset din Smartphone med livslang garanti!

En Ødelagt smartphone, er for mange noget at det mest iriterende og bekostelige der kan ske ud af en uheldig fumlefinger. De fleste af os forbinder en smartphone der rammer gulvet med en dyr affære. Hertil håber man at der ikke er sket noget. Mens at der kommer flere smartphone udbydere til markedet, er de traditionelle mærker vi kender i rivende udvikling. Sammen med større skærme, flere funktioner og mere brugervenlighed kommer der også højere priser.

Hvilken smartphone burde jeg vælge
Din smartphone har du i lommen eller tasken dagen lang og du har dem med dig hver dag. Derfor er det vigtigt man husker at vælge en smartphone man ved man bliver tilfreds med, dog skal man huske at priserne på en smartphone variere rigtig meget.

Kineser eller Amerikaner
Huawei P20 Pro er produceret af den kinesiske kvalitetsproducent Huawei, mens den er spækket af nye funktioner og lækkert design koster telefonen i omegn af fire tusind kroner.

Kigger man på det amerikanske marked, kan man kigge over på iPhone X, den var revolutionerende for de amerikanske producenter Apple. Den er dog i den dyrre ende og koster over 50% mere, de ligger i omegnen af 6600 kroner.

Ved et hurtig kig over hvilke indmad der er i de to telefoner fra telegiganterne, er der dog ingen tvivl.

Selv om iPhone X muligvis er mere brugervenlig og design overlegn, er der ingen tvivl omkring specifikationerne på Huaweis P20 er langt bedre.
Her er vigtigt man beslutter sig inden køb for hvad man vægter højest.

Hvad skal man gøre hvis uheldet er ude
Hvis uheldet er ude og man taber sin telefon og den går i stykker, er der ikke meget at gøre.

Det aldrig smart selv at rode med elektronik, derfor kigger man efter en telereparatør.

Her kan der være mange penge at spare, derfor kan man med fordel undersøge hvilke værksteder der er bedst for pengene.

Sørg for de bruger ordentlige dele Når man lede efter et værksted til sin smarte ven, er det vigtigt man sikre sig kvaliteten er iorden.

Delene som bliver brugt i de nye smartphones er i så høj kvalitet, at man ikke burde skifte det med ringere kvalitet, dette kan ødelægge helhedsoplevelsen.

Man bruger sin telefon hele dagen og hverdag, derfor er det også vigtigt man husker, at det nok ikke er det smarteste sted at spare.


Er prisen for god til at være sand? Hvis prisen er for god til at være sand, så er den det nok også. Derfor er det smarteste at gøre når man skal få skiftet nogle reservedele i sin telefon, at sikre sig det er et ordentligt sted.

Hvis værkstedet tilbyder en reparation til det halve af naboen, er der nok noget galt. Ofte bliver kunder nemlig snydt og får uorginale dele og plastik i stedet for glas. En falsk skærm kan forringe touch’en på din telefon og være markant mere skrøbelig end en original.

Brug et ordentligt sted
Der er blevet udført en stikprøve over skærme hos forskellige tele-værksteder i København. Her var resultaterne meget forbløffende, selv om de næsten alle sammen reklamerede med højeste kvalitet, var største delen af skærmene ’Kina-skærme’ købt for en tiende del af originalen.
Derfor er det vigtigt man ikke ser mellem fingrene med hvilke forretninger man vælger, det er vigtigt man enten vælger reparationer direkte igennem Apple eller en af deres samarbejdspartnere.

Hvis dette ligger udenfor ens budgettet, kan du med fordel vælge et anerkendt sted med mange anmeldelser.
Det kan f.eks. være Telerepair, de ligger spredt ud over København og omegn, man kan f.eks. få en iPhone reparation på Frederiksberg. (sponseret link)

Telerepair, laver reparationer af din smartphone for et bredt udvalg af mærker, de bruger udelukkende OEM produkter, med mindre man selv beder om andet.

Man for dog inde hos Telerepair deres enestående, ”livstidsgaranti” på deres reparationer.
Livstidsgarantien dækker over ikke selvforskyldte skader på den allerede udskiftede del, så ombytter de til en sprit ny fungerende del.
Dette er et tegn på, at du helt sikkert får hvad du betaler for.

Hvad koster det
Står du så med en ødelagt telefon og skal have skiftet nogle reservedele i den kan du med fordel vælge Telerepair til din udskiftning.

Bruger du Telerepair, så sørger de for at du får den bedste oplevelse og bedste service.

Et mindre overblik for at se hvad det koster at få skiftet skærmen kan ses for neden.

Iphone X er den absolut dyreste smartphone at skifte skærmen på, dette er der flere grunde til som er bl.a. deres banebrydende kvalitet men også, at de har fjernet hjem knappen til deres skærm.
Hvis man gerne vil have en skærm som har præcis de samme kvalitetsstandarder som den originale skærm, skal man op med omkring 3000kroner igennem Telerepair.

Dette er en meget almindelig pris, hertil får man dog også sin livstidsgaranti. Dette kan være meget brugbart, man kan være så uheldig, at der kommer en skade på skærmen som man ikke selv har forsaget. Dette kan ske ved at skærmen får en teknisk fejl. Her er du normalt ikke dækket, men hos Telerepair bliver du sikret at du får en ny del af den del som du har skiftet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Iphone-ann