Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få hjælp af et bureau, og tilpas din forretning til den stigende onlinehandel

De fleste af os finder det nok ikke som den helt store overraskelse, når vi gang på gang hører, at nethandlen ser ud til at blive mere og mere populær for hvert år, der går. Vi ser ofte et nyhedsindslag på fjernsynet, der omhandler, hvordan danskernes købevaner ændres; alt fra hvor sjældent kontanter egentlig bliver brugt i de fysiske butikker, til hvor glade vi er for at handle på nettet.

Forbrugerne foretrækker fleksibilitet

At handle på nettet er på mange måder lettere. Man behøver eksempelvis ikke at gå udenfor i de kolde og regnfulde vinterdage blot for at købe et par skjorter. Priserne er mere end ofte lavere end hos de fysiske butikker. Og man kan finde ud af meget mere om et produkt i sit eget rolige tempo, mens man spiser morgenmad og browser på mobilen. Selv når der er store åbnings- eller fødselsdagsudsalg, vælger mange forbrugere at finde dankortet frem foran deres computere for at få gavn af de mange tilbud. I stedet for at stå i kø i kulden udenfor for at købe en nedsat kaffemaskine, vil man måske hellere foretrække blot at klikke ind på forretningens hjemmeside og foretage de samme køb. Med andre ord: Fleksibilitet tiltrækker, når det kommer til forbrug. Især når man tænker på, hvor travle vores hverdage bliver ved med at være, hvorfor det bliver mere og mere fristende at klare handlen hjemmefra.

Bagsiden af medaljen

Desværre hænder det også, at man hører, at en fysisk butik var nødsaget til at lukke, fordi den simpelthen ikke kunne konkurrere med onlinebutikkerne. Det er et problem, som efterhånden udgør en stor risiko for de fysiske butikker i de mindre byer rundt omkring i hele Danmark. Det er selvfølgelig ikke kun de danske netbutikker, der er årsagen til lukningerne. Internationale netbutikker stormer frem på det danske marked, og det er lige så let for en dansk forbruger at bestille noget fra en udenlandsk butik som hos en dansk. Og det lægger selvfølgelig et stort pres på de danske butikker, fysiske såvel som digitale.

Få en finger med i spillet

Måske ejer du en fysisk butik og vil gerne tilpasse den til nethandlen. Eller måske driver du allerede en internetforretning eller overvejer at starte en og vil gerne udvide dine muligheder for salg. Uanset din bevæggrund kan du med fordel tænke over, hvordan du kan gøre din virksomhed mere relevant for de danske forbrugere.

Det kan selvfølgelig føles som en stor mundfuld at finde rundt i, hvordan man gør danskerne mere opmærksomme på sin forretning, især hvis man kun har fokuseret på sin fysiske butik. Det er svært at tilpasse sig de hurtigt omskiftelige tendenser inden for handlen og promoveringen. Derfor er det meget normalt for virksomheder, store som små, at få hjælp af et digitalt marketingbureau. På den måde kan man få fokuseret hjælp til bedre at positionere sit foretagende på det store internet.

Når du går på udkig efter sådan et bureau, er der en del ting, som du bør overveje. Et enkelt eksempel kunne være, at du afklarer med dig selv, hvad dit hovedmål er. Vil du gøre dit lokalsamfund mere opmærksom på din butik? Eller vil du gerne udvide din forretnings digitale position til også at dække hele landet? Disse er blot få af de mange spørgsmål og overvejelser, du skal gøre dig. Derfor kan du med fordel lette arbejdet for dig selv ved at finde et bureau, der imødekommer dine forretningsbehov og inddrager dig i den lange arbejdsproces. Derudover foreslår (sponseret link) Search Partners f.eks., at du finder et bureau, der tilbyder specialister inden for de mange forskellige marketingstrategier, der bedre kan positionere din forretning online. Dermed kan du få det hele på én plads hos samme bureau.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon