cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få huset til at fremstå som nyt med en facaderens

De fleste mennesker vil gerne have, at deres hjem fremstår så flot som muligt. Men hvis man har et hus, så er der mange ting der skal holdes vedlige, og der er mange ting man ikke lige tænker over i hverdagen. Det er vigtigt, at huset facade ser pæn ud, da det er det første der møder folk, når de besøger en.
12. september 2019 kl. 09:01 Af Dansk Fliserens

Annonce

En måde man kan forbedre husets udseende er eksempelvis med en (sponseret link) facaderens, som kan gøre en kæmpe forskel for dit hjem. Hvis du tænker, at en facaderens kunne være noget for dit hjem, så kan du læse med her.

Hvad er facaderens
En facaderens og algebehandling gør, at du får et hjem, som fremstår som nyt, fordi det fjerner alger og mos som automatisk kommer på facaden af en bygning med tiden. Det hele foregår ved, at man mekanisk fjerner algerne fra facaden, hvorefter man giver det algebehandling, så det kan modstå lidt af hvert. Hvis man gerne vil skåne miljøet så meget som muligt, så kan man vælge et firma, som laver algebehandling med så få kemikalier som muligt. Hvis man gerne vil optimere facaderensen så meget som muligt, så kan man få en imprægnering af facaden efterfølgende.

Hvad gør en facaderens for dit hjem
En facaderens kan gøre en stor forskel for dit hjem, da helhedsbilledet af huset er vigtigt. Det første man ser, når man kommer op til huset er facaden. Derfor vil det automatisk gøre et godt indtryk, hvis man har en lækker facade, som lige har fået en facaderens. Men det er ikke kun udseendet af huset, som facade rensen gør en forskel for. Facaderensen søger nemlig også for, at huset levetid bliver forbedret, fordi alger og mos på huset gør, at facaden i vinterhalvåret kan slå revner i muren. Derfor kan det både være en økonomisk og æstetisk fordel, at få renset facaden på dit hus. På den måde slipper du for at skulle lave lappeløsninger samtidig med, at du har et hus med en pæn fremtoning.

Rens af facade med algebehandling
Man kan ikke komme udenom, at facaden på et hus bliver ramt af alger, da det fugtige vejr i Danmark gør, at algerne kan leve i bedste velgående på din facade. Derfor vil man altid opleve, at der vil komme alger og mos på ens facade, som kan gå ind og ødelægge bygningen. Og derfor anbefales det, at man får en facaderens og behandling af facaden. Den billigste måde at gøre det på er ved facaderens med algebehandling, hvor man renser og derefter giver en algebehandling. Behandlingen gør, at vind og vejr med tiden hjælper med at fjerne algerne og mosen fra facaden, så man får det bedst mulige resultat.

Fordele ved facaderens og imprægneringer
Man kan også vælge, at få imprægnering oveni i facaderensen, hvilket gør facaden endnu mere modstandsdygtig. Fordelene ved, at få imprægneret sin facade er, at facaden bliver vandafvisende, så alger, mos og skidt har svært ved at sætte sig fast. Man får også en bedre isoleringsværdi, fordi en facade med imprægnering tørre hurtigere, hvilket gør at muren er tør og derfor isolerer bedre. Den sidste fordel er, at man får en effekt med det samme, så huset fremstår som nyt med det samme.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce