Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få huset til at fremstå som nyt med en facaderens

De fleste mennesker vil gerne have, at deres hjem fremstår så flot som muligt. Men hvis man har et hus, så er der mange ting der skal holdes vedlige, og der er mange ting man ikke lige tænker over i hverdagen. Det er vigtigt, at huset facade ser pæn ud, da det er det første der møder folk, når de besøger en.

En måde man kan forbedre husets udseende er eksempelvis med en (sponseret link) facaderens, som kan gøre en kæmpe forskel for dit hjem. Hvis du tænker, at en facaderens kunne være noget for dit hjem, så kan du læse med her.

Hvad er facaderens
En facaderens og algebehandling gør, at du får et hjem, som fremstår som nyt, fordi det fjerner alger og mos som automatisk kommer på facaden af en bygning med tiden. Det hele foregår ved, at man mekanisk fjerner algerne fra facaden, hvorefter man giver det algebehandling, så det kan modstå lidt af hvert. Hvis man gerne vil skåne miljøet så meget som muligt, så kan man vælge et firma, som laver algebehandling med så få kemikalier som muligt. Hvis man gerne vil optimere facaderensen så meget som muligt, så kan man få en imprægnering af facaden efterfølgende.

Hvad gør en facaderens for dit hjem
En facaderens kan gøre en stor forskel for dit hjem, da helhedsbilledet af huset er vigtigt. Det første man ser, når man kommer op til huset er facaden. Derfor vil det automatisk gøre et godt indtryk, hvis man har en lækker facade, som lige har fået en facaderens. Men det er ikke kun udseendet af huset, som facade rensen gør en forskel for. Facaderensen søger nemlig også for, at huset levetid bliver forbedret, fordi alger og mos på huset gør, at facaden i vinterhalvåret kan slå revner i muren. Derfor kan det både være en økonomisk og æstetisk fordel, at få renset facaden på dit hus. På den måde slipper du for at skulle lave lappeløsninger samtidig med, at du har et hus med en pæn fremtoning.

Rens af facade med algebehandling
Man kan ikke komme udenom, at facaden på et hus bliver ramt af alger, da det fugtige vejr i Danmark gør, at algerne kan leve i bedste velgående på din facade. Derfor vil man altid opleve, at der vil komme alger og mos på ens facade, som kan gå ind og ødelægge bygningen. Og derfor anbefales det, at man får en facaderens og behandling af facaden. Den billigste måde at gøre det på er ved facaderens med algebehandling, hvor man renser og derefter giver en algebehandling. Behandlingen gør, at vind og vejr med tiden hjælper med at fjerne algerne og mosen fra facaden, så man får det bedst mulige resultat.

Fordele ved facaderens og imprægneringer
Man kan også vælge, at få imprægnering oveni i facaderensen, hvilket gør facaden endnu mere modstandsdygtig. Fordelene ved, at få imprægneret sin facade er, at facaden bliver vandafvisende, så alger, mos og skidt har svært ved at sætte sig fast. Man får også en bedre isoleringsværdi, fordi en facade med imprægnering tørre hurtigere, hvilket gør at muren er tør og derfor isolerer bedre. Den sidste fordel er, at man får en effekt med det samme, så huset fremstår som nyt med det samme.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon