cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få meget mere viden og information om teknologi på Tech Blog

Du føler egentlig, at du er nogenlunde med på den teknologiske udvikling, men samtidig oplever du også så tit, at de andre medarbejdere på jobbet taler om noget ny teknologi, som du ikke kender til.
Febrilsk søger du lige på nettet for at sætte dig perifert ind i det, men når du så engagerer sig i samtalen, kan du godt se, at du faktisk ikke ved noget, men du har bare skrabet overfladen eller læst noget et sted med misvisende informationer.
Du må hurtigt bakke ud af samtalen med en dårlig undskyldning om at have travlt, selvom det er midt i pausen, men du vil simpelthen bare ikke blamere dig endnu, end hvad du allerede er ved at gøre.
Når du så er derhjemme, så opdager du også, at dine små børn - som du har opdraget og taget dig af - allerede er på forkant med teknologien, så du er langt bagud.
Nu kan det være nok, så hvor finder du opdateret viden om teknologi, som alle kan forstå?
23. marts 2021 kl. 10:46 Af Tech Glad

Tech-Blog giver dig svar på mange teknologiske spørgsmål

Det gør du ved at besøge (sponseret link) https://techglad.dk/ !

Her er der aktuel information om stort og småt med teknologi og praktiske råd og forklaringer, så du kan finde frem til både de nødvendigheder, som du godt kunne tænke dig at have i hjemmet, samtidig med at du læser om de ting, fremtiden vil bringe.
Det hele er skrevet på en måde, som alle kan være med til at forstå, og skal man nørde lidt dybere ned, så er der ofte links til den slags.

Ved at besøge den her side jævnligt, så er der god viden at høste om kommende og aktuel videnskab og teknologi.

Så vil du ikke alene kunne følge med i samtalerne på arbejdet - men du kan også præsentere dem for viden, som de nok næppe kendte til!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce