Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få mere glød I den trætte vinterhud

Sommeren og solen er væk, og det er ikke længere nemt at holde det sunde look med masser af tan og gløde i kinderne. Men der findes dog stadig nogle ting du kan gøre, som vil gøre din hud sundere både at se på men og faktuelt sundere. For ved at pleje huden, kan du få gløden tilbage i huden og skabe et sundere look.

En god plejerutine er alfa omega
Hvis du skal have et velplejet udseende, med glød og liv i ansigtet. Er det vigtigt at fundamentet er i orden, og det bliver det kun hvis du husker at plejer dit ansigt dagligt.

Du skal starte hver morgen, og slutte hver aften af med at rense sit ansigt. Her fjerner du alt det snavs, som du har fået indsamler i løbet af dagen eller natten. Som er med til at tilstoppe dine porre, og give bumser og urenheder i huden.

Og efter du har renset huden, bør du et par gange om ugen eksfoliere huden. Dette er med til at hjerne, den døde hud. Derudover sætter det også gang i blodomløbet i ansigtet, og hjælper til at skabe glød. Når du står under bruseren, åbner dine porre sig pga. varmen og dampen. Du kan derfor med fordel, gøre denne del af din rutine der.

Når disse steps er gjort, er din hud helt bar og dine porre åbne. Og det er derfor rigtig vigtigt, at du her husker at fugte din hud grundigt. For specielt om vinteren, har huden en tendens til at blive rigtig tør. Derfor er det også en rigtig god ide, at du skifter din almindelig dagcreme ud med en lidt federe creme om vinteren. Og hvis din sur har rigtig meget brug for fugt, så kan du tage en ansigtsolie eller serum under din dagcreme. Det vil hjælpe til et lækker og gennemfugtet look, som holder hele dagen. Også brug ansigtsmaske et par gange om ugen, som tilfører ekstra fugt. Og en lidt fed natcreme om natten så du også får maksimal fugt der.

Skab glød
Nu er fundamentet for et velplejet look, med mulighed for glød skabt. Men desværre kan man ikke nøjes, med at pleje sin hud godt når man skal have glød. Og solarie og vil skabe din hud, og give udødelige rynker. Dette kan du læse mere om på botox-behandling.dk(sponseret link), hvor du også kan se hvad man kan gøre ved det når skaden er sket. Selvfølgelig er det ok, at tage en lille smule selvbruner på engang i mellem. Men forsøg nu at bevar et naturligt look, så du ikke ser orange og unaturlig ud. Det er ikke noget, som nogensinde har gjort noget godt for nogen.

En rigtig god måde at skabe et velplejet, og sundt udseende er ved at pleje det indefra. Dette kan gøres ved hjælp af kosttilskud, som kan hjælpe din hud til et boost. Et rigtig godt eksempel er fiskeolie, som indeholder omega 3 fedtsyrer. Dette kan også fås i fede fisk, som laks og tun. Men hvis ikke man spiser nok fisk, så kan det være en god ide, at spise omega 3 som mindsker chancen for urenheder i huden. Og dette er noget som ingen bryder sig om at få, så i gang med fiskeolien.

En anden rigtig god måde, at skabe mere gløde i huden er motion. For når man bevæger sig, og dyrker motion sætter man gang i blodkarrene. Og dette er med til at skabe mere glød, også i ansigtet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Botox-ann