cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få mest muligt ud af din sommerferie

Sommerferie. Danskerne yndlingstid på året og en tid hvor man enten forlader landet, eller nyder det som det har at byde på. Det danske vejr kan være utroligt uforudsigeligt og ustabilt, og mange vælger derfor at pakke taskerne og hoppe på et fly sydpå, hvilket er forståeligt nok, men er du klar over at du også kan få en rigtig dejlig ferie ved at blive hjemme i Danmark, og rejse rundt og opleve alt det landet har at byde på? Danmark har mange smukke steder, men vi ser dem næsten aldrig, fordi vi er så optaget af at rejse.
22. september 2021 kl. 15:22 Af EBK

Del ferien op

I stedet for at rejse to-tre uger til Mallorca, så kan man med fordel dele ferien op og få endnu mere ud af sine fridage. Man kan eventuelt nøjes med en uge på Mallorca, og derefter rejse direkte hjem i et lånt eller lejet sommerhus, eller ens eget sommerhus, hvis man er så heldig at eje sådan et. Så får man både set lidt af den store verden, men samtidigt udforsket forskellige dele af ens eget vidunderlige land, Danmark.


Afslapning eller action?

Om du er typen der bare gerne vil slappe af, eller om du er typen der vil ud og oplevet noget vildt, så kan et sommerhus være en god base for dig. Alt efter dine ønsker, kan du leje (sponseret link) nøglefærdige sommerhuse og bruge dem som et sted du sover, efter en action fyldt dag, eller som en oase hvor du bare ligger og daser dagene væk, mens du nyder noget god mad. Et sommerhus er godt til alle typer og alle slags ferier, det handler bare om at være hurtigt, for sommerhuse er populære og bliver revet væk.


Invester i et sommerhus

Det kan også være en god idé at investere i et sommerhus, enten ved at købe det selv, eller købe det sammen med andre. På den måde har i altid et sted at tage hen i sommerferien. Der kan dog være nogle ulemper ved at eje et sommerhus sammen med andre, da der altid vil være debat om, hvem der kan benytte det i hvilke uger, hvilket kan blive et problem hvis ens ferie ligger i netop de uger, din nabo ønsker huset. Det er derfor det bedste, at købe sit eget sommerhus. Det kan virke dyrt på kort sigt, men der er mulighed for at leje det ud, og derved tjene nogle af pengene hjem igen, og i sidste ende betale det af.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce