cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få optimeret din pension hos en uvildig pensionsmægler

Har du svært ved at finde vej gennem pensionsjunglen? Der er mange tekniske begreber, som du skal forholde dig til, men så er det godt, at du kan få hjælp hos en kompetent pensionsmægler. I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, der tilbyder både professionel og uvildig pensionsrådgivning.
26. maj 2021 kl. 15:47 Af Peter Lindblad

Stifteren af APC Forsikringsmæglere

Peter Lindblad er stifteren af APC Forsikringsmæglere A/S, og han fungerer i dag som bestyrelsesformand og hovedaktionær i virksomheden. Peter Lindblad så et hul i pensionsmarkedet, og derfor valgte han at stifte APC, som sidenhen har udfyldt dette hul med deres ydelser og services, som de tilbyder danskerne.

Peter Lindblad har mange års erfaring i pensionsbranchen, og derfor var idéen bag APC, at de skulle hjælpe danskerne med at finde rundt i pensionsjunglen, der desværre bar præg af manglende transparens og alt for mange skjulte omkostninger og gebyrer. I dag rådgiver APC hvert år over 6.000 danskere igennem junglen, så de kan finde frem til netop dén pensionsordning, der passer bedst til deres individuelle forhold - og således spare mange tusinde kroner.

Med en omsætning på over 150 millioner kroner har Peter Lindblad opbygget den største pensionsmægler i Danmark, og APC beskæftiger mere end 100 dygtige medarbejdere. Dertil har APC mere end 14.100 kunder, der har en samlet pensionsopsparing på over 24 milliarder kroner. Således har APC mulighed for at forhandle favorable aftaler til deres kunder.

APC Forsikringsmæglere er bygget på en lavpraktisk tilgang til pensionsrådgivning, hvor du bliver præsenteret for de løsninger, der er relevante for dig, så du kan optimere din pensionsordning. Vil du gerne vide mere om Peter Lindblad, så kan du (sponseret link) læse om APC Forsikringsmæglere A/S' stifter her.


Få mere ud af din pensionsordning

Med APC Forsikringsmæglere som din pensionsmægler så er det let for dig at få mere ud af din pensionsordning. APC sørger nemlig for, at der bliver taget højde for både dine specifikke interesser samt din konkrete situation. Således kan du være sikker på, at dine interesser bliver varetaget ordentligt.

Vælger du at blive kunde hos APC, så modtager du fuldstændig uvildig pensionsrådgivning om alle potentielle løsninger, der kan være gavnlige for dig. Det er nemlig ikke en garanti, at din nuværende bank eller pensionsselskab rådgiver dig om alle de andre produkter på markedet, idet de selvfølgelig gerne vil sælge deres egne produkter. Så er det jo blot en dårlig forretning at oplyse dig om andre mulige løsninger.

APC Forsikringsmæglere har en helt anden tilgang til pensionsbranchen, og dermed kan du være sikker på at træffe dine beslutninger på et oplyst grundlag. Et møde med APC er nærmest som en uddannelse i pension, hvor de sikrer, at du forstår din pensionsordning til fulde.

Således er der mange gode grunde til at vælge APC. Du får blandt adgang til følgende:
- Fri mulighed for at vælge ethvert pensionsselskab i Danmark
- Kompetent, faglig og 100% uvildig pensionsrådgivning
- Løbende overvågning af din pension
- Nogle af markedets laveste omkostninger

APC Forsikringsmæglere hjælper dig igennem pensionsjunglen, så du ikke behøver at tænke på din pensionsordning - du ved nemlig allerede, at den er fuldt ud optimeret. Så kan du sove trygt om natten.

En god pension betyder frihed, og at du får muligheden for at gøre, hvad end du har lyst til, når pensionsalderen engang kommer. Det kan være, at det endelig er blevet tid til at realisere nogle af de mange drømme, som du måske tidligere har haft. Det kan APC Forsikringsmæglere hjælpe dig med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce