Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få optimeret din pension hos en uvildig pensionsmægler

Har du svært ved at finde vej gennem pensionsjunglen? Der er mange tekniske begreber, som du skal forholde dig til, men så er det godt, at du kan få hjælp hos en kompetent pensionsmægler. I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, der tilbyder både professionel og uvildig pensionsrådgivning.

Stifteren af APC Forsikringsmæglere

Peter Lindblad er stifteren af APC Forsikringsmæglere A/S, og han fungerer i dag som bestyrelsesformand og hovedaktionær i virksomheden. Peter Lindblad så et hul i pensionsmarkedet, og derfor valgte han at stifte APC, som sidenhen har udfyldt dette hul med deres ydelser og services, som de tilbyder danskerne.

Peter Lindblad har mange års erfaring i pensionsbranchen, og derfor var idéen bag APC, at de skulle hjælpe danskerne med at finde rundt i pensionsjunglen, der desværre bar præg af manglende transparens og alt for mange skjulte omkostninger og gebyrer. I dag rådgiver APC hvert år over 6.000 danskere igennem junglen, så de kan finde frem til netop dén pensionsordning, der passer bedst til deres individuelle forhold - og således spare mange tusinde kroner.

Med en omsætning på over 150 millioner kroner har Peter Lindblad opbygget den største pensionsmægler i Danmark, og APC beskæftiger mere end 100 dygtige medarbejdere. Dertil har APC mere end 14.100 kunder, der har en samlet pensionsopsparing på over 24 milliarder kroner. Således har APC mulighed for at forhandle favorable aftaler til deres kunder.

APC Forsikringsmæglere er bygget på en lavpraktisk tilgang til pensionsrådgivning, hvor du bliver præsenteret for de løsninger, der er relevante for dig, så du kan optimere din pensionsordning. Vil du gerne vide mere om Peter Lindblad, så kan du (sponseret link) læse om APC Forsikringsmæglere A/S' stifter her.

Få mere ud af din pensionsordning

Med APC Forsikringsmæglere som din pensionsmægler så er det let for dig at få mere ud af din pensionsordning. APC sørger nemlig for, at der bliver taget højde for både dine specifikke interesser samt din konkrete situation. Således kan du være sikker på, at dine interesser bliver varetaget ordentligt.

Vælger du at blive kunde hos APC, så modtager du fuldstændig uvildig pensionsrådgivning om alle potentielle løsninger, der kan være gavnlige for dig. Det er nemlig ikke en garanti, at din nuværende bank eller pensionsselskab rådgiver dig om alle de andre produkter på markedet, idet de selvfølgelig gerne vil sælge deres egne produkter. Så er det jo blot en dårlig forretning at oplyse dig om andre mulige løsninger.

APC Forsikringsmæglere har en helt anden tilgang til pensionsbranchen, og dermed kan du være sikker på at træffe dine beslutninger på et oplyst grundlag. Et møde med APC er nærmest som en uddannelse i pension, hvor de sikrer, at du forstår din pensionsordning til fulde.

Således er der mange gode grunde til at vælge APC. Du får blandt adgang til følgende:
- Fri mulighed for at vælge ethvert pensionsselskab i Danmark
- Kompetent, faglig og 100% uvildig pensionsrådgivning
- Løbende overvågning af din pension
- Nogle af markedets laveste omkostninger

APC Forsikringsmæglere hjælper dig igennem pensionsjunglen, så du ikke behøver at tænke på din pensionsordning - du ved nemlig allerede, at den er fuldt ud optimeret. Så kan du sove trygt om natten.

En god pension betyder frihed, og at du får muligheden for at gøre, hvad end du har lyst til, når pensionsalderen engang kommer. Det kan være, at det endelig er blevet tid til at realisere nogle af de mange drømme, som du måske tidligere har haft. Det kan APC Forsikringsmæglere hjælpe dig med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon