cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få styr på dit helbred hos Berit Gammelby

Flere og flere mennesker bliver hvert år i Danmark diagnosticeret med livsstilssygdomme og andre lidelser, der har en relation til sundhed.
07. juni 2019 kl. 10:46 Af BeritGammelby.dk

Annonce

Årsagerne lyder på, at vesterlændinge lever i overflod og samtidig bliver ældre. Men når alle mulighederne for junkfood og fastfood ligger lige rundt om hjørnet, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte, når man vil lægge sin livsstil om. En livsstilsændring er heller ikke nem; rigtig ofte kræver det en god motivation og masser af gåpåmod, men nogle gange kan det være nødvendigt at få professionel hjælp, som du eksempelvis kan få på (sponseret link) BeritGammelby.dk. Med professionel hjælp bliver det nemlig muligt at finde årsagerne til symptomerne i stedet for kun at symptombehandle, og det kan i mange tilfælde være afgørende for, at livsstilsændringen kan vare ved.

Få styr på din sundhed inden du laver en livsstilsændring
Rigtig mange danskere med sygdomme og livsstilssygdomme går på diverse diæter, kure og forsøger at lave livsstilsændringer, men rigtig ofte falder de tilbage til de gamle vaner. For at være sikker på, at du ikke falder tilbage i gamle vaner, foreslår kostvejleder, sygeplejerske, gymnastikinstruktør og massør Berit Gammelby, at en livsstilsændring skal starte stille ud og samtidig tilpasses dig og dine sundhedsmæssige udfordringer. For at kunne lave en livsstilsændring, er det derfor helt essentielt, at du får styr på, hvilke mineraler, vitaminer, fedtstoffer, antioxidanter og mælkesyrebakterier du har brug for, samtidig med at det er vigtigt at finde ud af, hvilke madvarer og hvilken motion, der vil gavne dig og din krop mest. Inden du går i gang med en livsstilsændring, er det derfor en god idé at få lavet en kropsscanning, så du kan få helt styr på, hvad din krop har brug for.

Få en kostplan skræddersyet til dig
Når du begår dig ud i at lave en livsstilsændring, er en af de vigtigste dele kosten, uanset om du vil tabe dig i vægt eller få en sundere krop. Kosten er en af de helt store katalysatorer for livsstilssygdomme, og derfor er det vigtigt, at kosten prioriteres, hvis du vil behandle dine symptomer. Ofte er det dog ikke nok kun at følge madpyramiden, hvis du vil have en ordentlig kost. Der er nemlig ikke to mennesker, der er ens, og derfor er der heller ikke to mennesker, som skal have den præcis samme kost. Berit Gammelby tilbyder derfor kostvejledning, som er målrettet dine behov, udfordringer og sygdomme eller ubehag. Hun tilbyder derudover at hjælpe med at finde frem til dine vaner og din kultur, så din livsstilsændring kommer til at holde i mange år. Helt konkret tilbyder Berit blandt andet hjælp til fordøjelsesproblemer, f.eks. oppustethed, halsbrand, forstoppelse eller hjælp til en udredning via LOWFODMAPDIET-systemet. Det kan være en målrettet kost til bedring af kredsløbsproblemer f.eks. højt kolesterol, hjælp til diabetes 2 i form af en blodsukkerstabiliserende kost, hjælp til bedre fertilitet, både hos ham og hende. Hjælp til forskellige gigtformer med antiinflammatorisk kost. Ligeledes en hensigtsmæssig kost til knogleskørhed, gener i overgangsalderen, styrkelse af immunforsvaret, hjælp til psoriasis, hovedpine og migræne.

Massage kan afhjælpe dine smerter og udfordringer
Udover at tilbyde hjælp til livsstilsændringer, kost og motion, tilbyder Berit Gammelby også fysiurgisk massage. En fysiurgisk massage har blandt andet til formål at afhjælpe problemer med spændingshovedpine, rygsmerter, skuldersmerter og iskiassmerter. Disse smerter opstår typisk som følge af forskellige sygdomme, heriblandt livsstilssygdomme. Hvis en livsstilsændring skal gennemføres, er det derfor vigtigt at få bugt med smerter og andre gener. Berit Gammelby tilbyder også lymfe-drænage, som er en speciel form for massage, der aktiverer lymfeknuder og -gange, for at fjerne væske og affaldsstoffer. Behandlingen hjælper især på hjerte-/karproblemer og ved allergi, men det kan også være med til at styrke immunforsvaret og udrense kroppen. Når behandlingen udføres, bliver du masseret med specielle tryk og pumpebevægelser, for at din krop kan reagere optimalt. Hvis du vil lave en livsstilsændring, have en massage eller forsøge dig med lymfe-drænage, kan du finde Berit Gammelby på Vestensborg Allé 4, 4800 Nykøbing F. eller du kan kontakte hende på telefonnummer 20 44 66 62 for mere information.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce