Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få styr på planlægningen af et brag af en fest med disse tips og tricks

Mange ting skal du have styr på, når du skal arrangere en fest – og dette både, når det er en konfirmationsfest for datteren, et smukt bryllup, en sjov fødselsdagsfest for ægtefællen eller måske en helt anden anledning. Derfor får du her nogle gode råd til, hvad du skal huske i forbindelse med planlægningen.

Lav en lise
Dette kan være en god idé, som kan hjælpe dig til at holde et bredt overblik over alt det, der skal gøres – lige fra gæstelisten og madbestillingen til dekorationerne og musikken. Sørg for løbende at krydse af på listen, hvilke ting du har nået at få styr på og istandsat, og hvilke ting, der stadig mangler.

Bestem en dato
Her er det vigtigt at du er i så god tid som overhovedet muligt, da det kan medvirke til at flere af gæsterne kan deltage i festlighederne.

Send invitationer
Dette er første skridt til at sætte dit eget flotte og festlige præg på arrangementet. Lav gerne nogle personlige, flotte og kreative indbydelser, hvor du rigtig kan gøre reklame for dit brag af en fest.

Få styr på mad og drikke
Hvis du ønsker at undgå, at skulle stå i køkkenet i flere dage, for at kokkerere maden til de mange gæster, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for (sponseret link) catering København. Hvis du bestiller mad ud af huset, er det vigtigt at du kan oplyse om, hvor mange gæster der kommer, sådan at udbyderen ved, hvor meget mad der skal laves. Det er vigtigt at alle dine gæster kan blive mætte.

Få styr på service
Har du ikke tallerkener, bestil og glas til alle gæster, kan det være smart at leje dette. Du kan også købe papservice, som kan smides ud efter brug – på den måde sparer du en del opvask og oprydning.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon