Annoncørbetalt indhold

Annonce: Fejemaskiner til udendørs brug

Hvad er en fejemaskine?

En fejemaskine (sponseret link), er meget grundlæggende fortalt en maskine, som fejer. Dog er der mere til det, end blot det. Der findes utallige fejemaskiner til forskellige formål. Der findes fejemaskiner til indendørs brug, udendørs brug og til brug ved asfaltering!

Ydermere er det et vigtigt redskab i mange brancher, men det erfares, at størstedelen af fejemaskinerne anvendes i brancher som byggeri, det offentlige (skoler) eller større industrivirksomheder, der har en parkeringsplads. Ydermere bruges de også ofte indendørs, hvis man har sin produktion- eller andet arbejde, i en større indendørs hal. Her er det oftest haller med mere “groft” skidt og et stort areal skal rengøres.

Som tidligere nævnt, så findes der forskellige afarter af maskinen. De forskellige typer indebærer bl.a.:

- Manuelle fejemaskiner
- Fejesugemaskiner
- Fejemaskiner til udjævning af asfalt
- Ride-on fejemaskiner

Priserne varierer rigtig meget. De mindste fejemaskiner kan købes fra 1.000 kr , men kan koste helt op til én halv- eller hel million.

Som virksomhed eller privatperson, kan man hurtig blive skeptisk over, hvorfor man skal bruge 10-20.000 kroner på en fejemaskiner, når de kan købes helt ned til 1.000 kroner.
Forskellen er stor, både i arbejdsglæde, men også effektivitet. De manuelle, hvor der ikke er sug, kan det hurtigt blive hårdt at gå med den og rengøre større arealer. Alle børsterne på disse er afhængig af, hvorvidt hjulene drejer rundt. Det gør maskinen en smule tungere at arbejde med, eftersom man ikke blot skal sørge for fremdrift, men også fremdrift nok til, at hele maskineriet kører som det skal.

Fejesugemaskinerne, som ligger i “mellemklassen”, kører derimod ofte på strøm og derved kører selv. Motoren sørger både for fremdrift og børsterne. I de fleste tilfælde er der en valse på disse. Den sidder under maskinen og børster skidt op i en beholder. Samtidig suger den, så man sikrer at (næsten) alt skidtet forsvinder op i beholderen.

Ride-on maskinerne fungerer lidt på samme måde som fejesugemaskinerne, men forskellen ligger mest i navnet, som indebærere “ride-on”. På disse maskiner går man ikke bag den, men sidder på den. Denne størrelse af maskiner bruges ofte på rigtig store parkeringspladser. Hvis man kigger på store byggemarkeder, shoppingcentre og store p-huse, vil det oftest være denne type maskiner, som holder det rent.

Endnu ikke er der udviklet robotter i denne industri, men større internationale producenter, som Nilfisk, satser i øjeblikket på robotter. Dette gælder både for fejemaskiner, men også lignende produkter, så som gulvvaskemaskiner. Det bliver ét stort skridt i en teknologisk udvikling, men også en besparelse i forhold til arbejdskraft, da fejemaskinerne indtil videre har skulle styres af én eller mennesker. Nilfisk arbejder stadig hårdt på fejemaskinerne, men har mest fokus på gulvvaskemaskiner. Indtil videre har man kun set demo-modeller på robot-gulvvaskemaskiner, men ikke fejemaskiner endnu. Det forventes de har de første demo-modeller klar i starten af 2020, men intet er endnu sikkert.

Dog kan man forestille sig, at når robot-gulvvaskemaskinerne er klar til produktion og salget begynder, kommer robot-fejemaskiner kort tid efter, da teknologien vil være meget den samme.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Fejemaskiner-til-udendørs-brug-annonce