Annoncørbetalt indhold

Annonce: Festen starter med Lightpartner

Corona har budt på en lang periode med isolering og ensformige dage. Forhåbentligt byder 2022 på en masse fest og farver, både med alle dem du har kært, men også muligheden for at lære nye mennesker at kende.

Med (sponseret link) lightpartner får du mulighed for at skabe den perfekte fest præcis efter dine ønsker. Ligtpartner leverer varer af høj kvalitet, der sikrer at alt det praktiske er på plads, når den næste festival, fest eller begivenhed skal planlægges.

Nemt overblik over det du søger

På hjemmesiden har Lightpartner opstillet et hurtigt overblik, så du nemt kan gå direkte til de produkter, du søger. Disse kategorier er lille scene, stor scene, film og foto og arkitektur. På den måde er det nemt for dig at tilpasse dit udstyr til netop den begivenhed, du er ved at planlægge. Med ét klik ledes du direkte imod en række produkter, der kan fuldende enhver festlig lejlighed og sikre alle medvirkende en uforglemmelig, mindeværdig aften.

Lightpartner har alt, hvad dit festhjerte kan begære

Hvis du kan få idéen, kan Lightpartner levere varen. Om du søger udstyr til at forevige din aften i form af film og video, eller lyssætning og musik, der skal give de bedst mulige effekter til den festlige begivenhed, kan du være sikker på at finde det, du leder efter på hjemmesiden.

Om det er den næste skolekoncert, eller den næste koncert til den populære artist, du står for at planlægge, har Lightpartner gjort processen lidt nemmere for dig. Samtidig tilbyder vi dig rådgivning, så du er sikker på, at alle de praktiske omstændigheder omkring dit arrangement bliver fuldført med professionalitet for øje.

Alt udstyr efter dine behov

Hos Lightpartner finder du udstyr til både den lille teaterscene og den store festivalscene. Det brede udvalg giver dig mulighed for at give scenen præcis det udtryk og den æstetik, du ønsker. Med kategoriseringen på hjemmesiden er det blevet endnu nemmere at finde produkter, der opfylder netop dine krav, og tilpasser begivenheden til den stemning, du har planlagt.

Arkitektur og udstillinger

Men Lightpartner tilbyder ikke kun løsninger til dig, der ønsker et brag af en fest. Blandt andet kan du på hjemmesiden under ‘arkitektur’ finde udstyr til forskellige typer af showrooms, hoteller, udstillinger og museer. Herunder finder du forskellige cases, der kan give dig inspiration til, hvordan din udstilling kan opstilles og opføres bedst muligt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon