Annoncørbetalt indhold

Annonce: Fiberbredbånd er ifølge mange vejen frem

Langsomt internet er noget, der præger mange danskere, og det er ligeledes noget, som hæmmer mange mennesker i forhold til at kunne arbejde hjemme streame, spille online og lignende.

Sådanne problemer findes der dog en løsning på i form af fibernet, der giver muligheder for at få en hurtigere og mere stabil internetforbindelse i hjemmet. Med fibernet(sponseret link) er det muligt at få internethastigheder på helt op til 500/500 Mbit, hvilket er ganske meget og kan opfylde langt de fleste behov. Grunden til, at man kan få disse store internethastigheder er, at fibernettet leveres gennem lyslederkabler, som kan sørge for højere hastigheder og mere stabil forbindelse. Denne metode er meget effektiv i henhold til de traditionelle bredbånd, der ikke er lige så stabil og hurtig som fibernet i hele landet. Hernæst skal det også nævnes, at det ikke er alle steder i landet, at man har mulighed for at blive tilkoblet på fibernettet, men dette kan man undersøge hos de forskellige udbydere.

Hurtig og stabil internetforbindelse til hele familien
Når man bor i en husstand, hvor der er flere, der benytter nettet på samme tid, kan det med ganske almindeligt bredbånd være en udfordring at få kapacitet nok til, at internettet kan kapere mange forskellige aktiviteter og enheder. Det medfører eksempelvis, at alle andre i husstandens internetforbindelse vil blive hæmmet en del, hvis der på en af enheder hentes en opdatering, downloades filer eller lignende. Med fibernet undgår man dette, da fibernettet har en større kapacitet og derved bedre er i stand til at kunne kapere flere enheder, donwloads, streaminger og lignende. Herudover er fibernet også langt mere stabilt, hvorfor man ikke får nogle afbrydelser, når man ser film eller downloader. Fibernettet er altså bedre til at holde en stabil og hurtig internetforbindelse.

Kan hastighedsgaranti fra udbyderen være en fordel?
Nogle udbydere af fibernet tilbyder hastighedsgarantier, hvilket vil sige, at man, uanset om man har 100, 300 eller 500 Mbit, har hastighedsgaranti, hvis ikke det leverede fibernet ikke lever op til hastigheden. Det vil altså sige, at man kan udnytte det fulde af den internethastighed, man har bestilt og betalt for. Det vil sige, at man kan udnytte den fulde internathastighed uanset hvor meget trafik der er på fibernettet. Har man bredbånd, kan internetforbindelsen nemlig svækkes en smule, når der er meget trafik, hvilket ikke vil være et problem, såfremt man har fibernet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • eniig-ann