cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Find den bedste gave til hende til enhver anledning

Leder du efter en gave til kvinden, der har alt? Det kan være svært at finde noget godt, når ønskesedlen er kort.
13. juli 2021 kl. 08:54 Af N.H. Jørgensen

I de følgende afsnit kan du finde gode bud på gaver, der passer til enhver smag. Forskellige anledninger kræver typisk forskellige prislejer, men inspiration og gode idéer er heldigvis gratis! Hvad end der er tale om smykkeelskeren eller bogormen, så læs med her.


Bryllup

Til et bryllup er det ofte ikke kun bruden, du køber gave til, men brudeparret. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan finde en opdelt gave, der retter sig mod hver sin del af parret.

(Sponseret link) Pandora smykker er altid et godt bud, når der skal gives en smuk og elegant gave. Kollektionerne spænder ofte vidt og bredt, og du kan finde noget, der er mere personligt, som kan glæde den heldige brud.

Ellers er et bryllup en gylden mulighed til at give noget lidt dyrere, hun ikke ville købe til sig selv, men har ønsket sig længe.


Konfirmation

Konfirmationen er ofte højdepunktet på dét tidspunkt af et ungt menneskes liv. De har forberedt sig på dagen i næsten et år, og den skal fejres med manér.

Når du køber gaver til konfirmanden, så lad være med blindt at følge guides på nettet. Det er ikke alle unge piger, der ønsker sig bunkevis af smykker og makeup.

Hvis du ikke er så bekendt med den unge kvinde, du skal til konfirmation hos, så hør dig ad hos forældrene. Det er bedre at give konfirmanden noget, hun ønsker sig, frem for noget, der er typisk for en konfirmation eller virker almindeligt.

Teenagere er følsomme væsner i en periode, hvor identitet bliver dannet. Der er brug for frihed, så støt op om de interesser, de finder – også selvom de er kortsigtede.


Fødselsdag

Fødselsdagsgaver er nemme for nogen, og næsten umulige for andre. Har du ikke fået en ønskeseddel, og vil du ikke give et gavekort, så se på fødselarens situation.

Er det et barn, så undersøg det mest populære tv-shows i den aldersgruppe og køb noget med dét – men er det en ung kvinde, der snart flytter ud, eller lige er flyttet, så er fødselsdage en mulighed for at bidrage til deres hjem.

Køkkengrej, pyntegenstande, tøj – det hele kan gøre gavn for et ungt menneske. Du kan også købe noget, de kan bruge til deres hobbyer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce