Annoncørbetalt indhold

Annonce: Find den rigtige gave online

Synes du nogle gange, det kan være svært at finde ud af, hvad den perfekte gave er? Der findes måske i virkeligheden ikke perfekte gaver, men der er mange gode bud, der kommer tæt på. Så længe du viser, at du har tænkt over gaven, og at der er en fin gestus ved det, så er gaven velment og bliver med al sandsynlighed taget godt imod.

Gaver er en del af mange forskellige begivenheder, og det handler ikke kun om jul og fødselsdage. Det kan også være, du har brug for at finde en god gave, der skal gives til en konfirmation, på fars eller mors dag eller til et jubilæum. Et jubilæum bør fejres, så kollegaen kan mærke, at man er værdsat og at man ser frem til at arbejde videre sammen med dem længe endnu. Men (sponseret link) et jubilæum skal fejres med den rette jubilæumsgave. Den kan du finde her, hvor der er et stort udvalg af gaver til ham og hende.

Find inspiration og tænk på interesser

Det kan være utroligt svært at finde den perfekte gave, og hvis det ikke er en person, du har haft voldsomt meget med at gøre, kan det virke endnu sværere. Heldigvis er der håb, for ved at kigge gennem mange forskellige bud og eventuelt prøve at tænke på, hvilke interesser vedkommende har, så er du langt i processen.

Som virksomhed kan det også godt betale sig at investere i en jubilæumsgave, som medarbejderen virkelig vil sætte pris på, men som stadig har en form for relation til arbejdspladsen, således at man vil huske på, præcis hvem afsenderen er. En jubilæumsgave kan bestå af mange ting og kan være alt fra chokolade til gavekort eller personlig forkælelse. Det afhænger helt af, hvad jeres retningslinjer og gavebudget lægger op til, men mulighederne er talrige.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon