Annoncørbetalt indhold

Annonce: Find dine nye læsebriller

Kan du læse, hvad der står? Hvis du kæmper med at læse, skulle du overveje et par nye læsebriller hos Harald Nyborg. Du finder hurtigt et godt tilbud, og kan spare mange penge på et par briller herfra frem for at gå til optikeren. Det behøver ikke være svært at læse og med nye læsebriller, kan du trygt og godt sætte dig til rette med en bog i sofaen og nyde livet lidt mere.

Hvis du har svært ved at læse og koncentrere dig, når du ser skriften, der står med småt, så var det måske tid til at finde nogle nye (sponseret link) læsebriller. De behøver ikke være dyre, og hos Harald Nyborg kan du altid finde et godt tilbud på læsebriller, så du ikke behøver bekymre dig om dem længere. Alle skal have råd til læsebriller, og du finder derfor et tilbud helt ned til godt og vel kr. 60 for et par. Billigere fås det ikke!

Det er svært at nyde en film, hvis du ikke kan læse i underteksterne, hvad der står. Det samme gælder for en god bog. Med nye læsebriller kan du få glæden i livet tilbage, så du kan fokusere på alt fra underholdning og arbejde. Lange dage foran en computerskærm kan være hårde, hvis du hele tiden skal justere dit syn. Med læsebriller fra Harald Nyborg slipper du for alt besværet, og kan så småt fokusere igen.

Husk lygterne i trafikken

Efter en lang dag på arbejde hvor du har kunnet fokusere igen, så er det vigtigt, at du kommer sikkert hjem, når du tager cyklen ud i den travle trafik. Det er derfor vigtigt, at du husker lygter og reflekser, så de andre bilister kan se dig på vejene. Det kan ikke siges nok gange – husk lygterne efter solnedgang. Når først solen er gået ned, bliver det hurtigt mørkt, og du skal derfor altid huske lygterne. Også i sommermånederne.

Og i vintermånederne er det særligt slemt for her bliver det mørkt tidligt. Derfor er det en god idé altid at have lygter og reflekser på dig, når du cykler. De kan fås i mange varianter, og du kan vælge en type, der altid sidder klar på cyklen, så du slipper for at bekymre dig. Hvis ikke du husker cykellygten, risikerer du desuden at få en bøde af politiet, og det er derfor garanteret, at det er billigere for dig at købe dine cykellygter og reflekser hos Harald Nyborg.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon