cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Find dine nye læsebriller

Kan du læse, hvad der står? Hvis du kæmper med at læse, skulle du overveje et par nye læsebriller hos Harald Nyborg. Du finder hurtigt et godt tilbud, og kan spare mange penge på et par briller herfra frem for at gå til optikeren. Det behøver ikke være svært at læse og med nye læsebriller, kan du trygt og godt sætte dig til rette med en bog i sofaen og nyde livet lidt mere.
17. august 2020 kl. 07:00 Af Harald Nyborg

Annonce

Hvis du har svært ved at læse og koncentrere dig, når du ser skriften, der står med småt, så var det måske tid til at finde nogle nye (sponseret link) læsebriller. De behøver ikke være dyre, og hos Harald Nyborg kan du altid finde et godt tilbud på læsebriller, så du ikke behøver bekymre dig om dem længere. Alle skal have råd til læsebriller, og du finder derfor et tilbud helt ned til godt og vel kr. 60 for et par. Billigere fås det ikke!

Det er svært at nyde en film, hvis du ikke kan læse i underteksterne, hvad der står. Det samme gælder for en god bog. Med nye læsebriller kan du få glæden i livet tilbage, så du kan fokusere på alt fra underholdning og arbejde. Lange dage foran en computerskærm kan være hårde, hvis du hele tiden skal justere dit syn. Med læsebriller fra Harald Nyborg slipper du for alt besværet, og kan så småt fokusere igen.


Husk lygterne i trafikken

Efter en lang dag på arbejde hvor du har kunnet fokusere igen, så er det vigtigt, at du kommer sikkert hjem, når du tager cyklen ud i den travle trafik. Det er derfor vigtigt, at du husker lygter og reflekser, så de andre bilister kan se dig på vejene. Det kan ikke siges nok gange – husk lygterne efter solnedgang. Når først solen er gået ned, bliver det hurtigt mørkt, og du skal derfor altid huske lygterne. Også i sommermånederne.

Og i vintermånederne er det særligt slemt for her bliver det mørkt tidligt. Derfor er det en god idé altid at have lygter og reflekser på dig, når du cykler. De kan fås i mange varianter, og du kan vælge en type, der altid sidder klar på cyklen, så du slipper for at bekymre dig. Hvis ikke du husker cykellygten, risikerer du desuden at få en bøde af politiet, og det er derfor garanteret, at det er billigere for dig at købe dine cykellygter og reflekser hos Harald Nyborg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce