Annoncørbetalt indhold

Annonce: Find et bredt udvalg af legetøj til alle aldre hos Funster

Det kan sommetider være svært at vide, hvor man skal handle henne, når man skal finde legetøj til børnene.

Flere og flere legetøjsbutikker bliver lukket, hvilket betyder, at man må finde nye måder at anskaffe sig legetøj på. Selvom man kan finde en smule i supermarkederne, så er det bare ikke helt optimalt, hvis man vil have et stort udvalg af ordentligt legetøj. En rigtig god måde at finde legetøj til børn i alle aldre er derfor at søge online. En nyåbnet webshop ved navn (sponseret link)Funster.dk, har nemlig et bredt udvalg af legetøj til alle forskellige aldre. Udover den nye webshop, så har Funster også en fysisk butik i Nykøbing Falster, hvor man altid kan forvente god service, når man er på jagt efter legetøj. Det er derfor en super god mulighed at benytte sig af butikken, såvel som webshoppen, når man skal ud og finde det helt rigtige legetøj til børnenes fødselsdagsgave, julegave eller noget helt tredje. Børn sætter altid pris på noget sjovt og nyt legetøj, så det er bare om at få handlet noget hos Funster.

Giv børnene en pause fra tabletten med noget nyt legetøj
Rigtig mange børn bruger efterhånden det meste af deres tid alene og sammen med vennerne på deres tablet. Det er en skam, da det ikke altid er lige sundt, hvis ens børn bruger for mange timer foran skærmen. Desuden kan de fleste børn få lige så meget sjov ud af noget godt legetøj. Det handler i bund og grund om, hvad børnene vænner sig til, og ofte er det måske endda forældrene, som synes det er nemmere at give børnene en tablet til underholdning. Det er selvfølgelig også i orden, at børn har en tablet, som de kan hygge sig på en gang i mellem, men det er vigtigt, at man også stimulerer dem på andre måder. Her er og bliver legetøj en rigtig god måde at både stimulere og underholde sine børn på. Det er en super god måde at få dem væk fra skærmen, så de kan lave noget andet. Man kan derfor få rigtig meget nytte ud af det store udvalg af legetøj, der kan findes hos Funster, da der er noget til alle børn af alle aldre. Det handler altså bare om at finde det rette legetøj til ens børn, så de kan komme lidt væk fra skærmen.

Så mange brands kan der findes hos Funster
Funster er en legetøjsbutik, som har et bredt udvalg af legetøj fra mange forskellige brands. Du kan blandt andet finde legetøjsmærker såsom Lego, Barbie, Baby Born og meget andet. Der er både mulighed for at finde det nyeste legetøj samt gamle klassikere. Der er altså en god blanding af nyt og nostalgisk legetøj, som man kan nyde godt af, når man handler i Funster. Hvad end man vælger at handle på hjemmesiden eller i butikken, så er der altid gode muligheder for at finde netop det legetøj, man står og har brug for. Man har også rig mulighed for at tage børnene med ud i butikken, så de kan få lov til at opleve, hvordan det er at stå i en butik kun med legetøj. Der er god plads til at vælge det helt rigtige legetøj, så både du og dit barn kan gå glade derfra.

Historien bag Funster
Funster er en legetøjsbutik, som stammer fra Maribo og har kørt rundt i rigtig mange år. Den er oprindelig kendt som legekæden, men blev overtaget af Annette Friis Rasmussen, som er datter til de tidligere ejere og nu har navngivet den Funster. Annette Friis Rasmussen overtog butikken i 2011, og den åbnede derefter i Nykøbing d. 4. oktober 2013. Det er altså en legetøjsbutik, som har holdt ved i mange år og stadig kører med fuld fart fremad. Udover butikken, så er der også en ny webshop på vej, som giver dig som kunde mulighed for at vælge blandt alt det forskellige legetøj online også. Der er altså både mulighed for at finde legetøj til børnene online, hvis der ikke er tid til andet, og til at tage en tur i butikken, hvis man gerne vil give børnene en god oplevelse samtidig med, at man finder nyt legetøj. Det er oplagt at tage børnene med ned i butikken, hvis man gerne vil gøre det til en sjov udflugt at gå på jagt efter nyt legetøj, hvor børnene også selv har en indflydelse på, hvad de egentlig vil have. Du finder Funster-butikken på Jernbanegade 21-23, Midtpunktet, 4800 Nykøbing Falster. Kontakt ejeren Annette Friis Rasmussen på mobil: 41312097 for at få mere information.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • funster-annonce